Yazın En Tercih Edilen Rengi Beyaz

Beyazın yazın gardırobumuzdaki önemini anlatmaya hiç gerek yok hepiniz biliyorsunuz. Şimdi size yazın dolabınızın kurtarıcı parçası olan beyaz ve bir çok rengi bulunan Gizem Tunik’ten bahsedeceğim. Bileklerin az üzerinde kadar uzanan bu tunik modelinin üzerinde bulunan siyah baskı cool ve spor görünmenizi sağlıyor. Akşam sahil kenarında, gündüz işe vb. bir çok yere giderken rahatlıkla giyebilirsiniz.

Tesettür giyim illaki işlemeli ve çok ağar kıyafetler giymek demek değildir. Gayet spor giyinerek de olması gereken özeni dinimize gösterebilirsiniz. Salaş bir görüntüsü olan Gizem Tunik, sadece beyaz değil modaselvim.com’da bulunan bir çok rengi ile değerli müşterilerimiz tarafından çok fazla tercih ediliyor. Genellikle genç kesimin tercih ettiği bu tunik modeli kumaşından dolayı terletmiyor ve sıcak yaz günlerinde serin serin dolaşmanıza olanak tanıyor. Üzerinize yapışan ve rahat hareket edemediğiniz kıyafetler yerine yazın ince bir pantolon kumaşı üzerine bu tuniği tercih edebilirsiniz.

Gizem Tunik, bileklerin hemen üstüne kadar uzanan bol görüntüsü ile altına tercih edeceğiniz pantolon seçimini kolaylaştırıyor. Dar tipte bir pantolon kullanarak da tuniği tamamlayabilirsiniz.

Viskon pembe kumaştan imal edilen Gizem Tunik, sizlere yaz aylarında sahip olmak isteyeceğiniz rahatlığı vererek, gün boyu terlemeden ferahça gezmenizi sağlıyor. Üstelik spor bir ürün olduğundan altına tercih edeceğiniz ayakkabı da spor olabilir. Böylece gün boyu rahatsız adımlarla kendinize işkence etmemiş olursunuz. Gideceğiniz yere göre ayakkabı tercihinizi daha klasik topuklu düz siyah renkteki ayakkabılardan yana da kullanabilirsiniz. Bununla birlikte kendi zevkinize göre seçeceğiniz eşarp ya da şallarla da tuniği tamamlayarak güne kendinizi şık bir şekilde hazırlayabilirsiniz.

Şık olmak göreceli bir kavramdır. Kimisi rahatsız kıyafetler içerisinde kendini iyi hisseder kimide oram buram gözüküyor mu endişesini yaşamayacağı kıyafetler içerisinde iyi hisseder. Benim kendim ve sizin için kombinlerimde ve tek parça seçimlerimde tercihim ikinci seçenekten yana. Surat ifadesi rahatsızlık belirten hiç bir kadın tam anlamıyla şık olamaz. Bulunduğumuz kıyafetin içinde kendimizi ne kadar rahat hissedersek, o kadar öz güveni yüksek görünürüz.

Girdiğiniz ortamda kendinizi rahat ve şık hissetmek size bir tık kadar yakın. Modaselvim.com’dan tesettür giyime uygun tunik modellerini inceleyerek neredeyse yarı fiyatlarına satın alabilirsiniz.

Bir cevap yazın