Yaz Sezonunda Tesettür

 

G.M.Z. Tesettür - Önden Düğmeli Sivri Yaka Kot Yelek MZ6026 Açık Kot (1)Tesettür giyimin ayrıcalıklarını yaz sezonunda da yaşamak isteyen bayanlara özel fırsatlar sunan Moda Selvim, birbirinden şık tesettür yaz sezonu seçenekleri ile bayanlara özel çözümler sunuyor. İlkbahar yaz kreasyonunu bayanlara sunan Moda Selvim, kap, pardösü, ferace ve kaban gibi özel kıyafet seçeneklerini özel giyim seçeneklerine dönüştürerek ayrıcalıklı tesettür yaz sezonu giyim tarzları sunuyor.

 

           Tesettür yaz sezonu seçeneklerine yakından baktığımızda ilk olarak elbise seçeneğini görüyoruz. Her renk seçim sunan elbise tercihleri kemerli, düğmeli ve cepli gibi özel tasarımlarla bayanlara özle fırsatlar sunuyor. Bu seçeneğin yanında ferace seçeneği de özel bir seçenek olarak öne çıkıyor. Daha çok ılıman havalarda tercih edilecek ferace fermuarlı ve kemerli gibi şık seçeneklerle cazip fırsatları bir araya getiriyor. Bu seçenekleri cazip alışveriş seçeneğine dönüştüren web sitesi birbirinden özel fırsatları kullanıcılara sunuyor. Limit üzeri alışverişte bedava kargo seçeneği sunan www.modaselvim.com adresi kapıda ödeme seçenekleri ve kredi kartı ödeme seçeneği de alışverişinize işlevsellik kazandırıyor.

 

M.D.H - Omuzları Nakışlı Düğmeli Tunik MDH7965 Tütün (1)          Kışlık giyim seçenekleri olarak zengin seçenekler sunan tesettür yaz sezonu, pardösü seçeneği ile tesettür elbise tarzına özel bir tarz sunuyor. Özel tasarım ve renk seçenekleri sunan tunikler bu özellikleri ile bayanların özel seçenekleri arasına giriyor. Pardösü seçeneklerine deri detayı, leopar desen ve varak desen gibi ekstra seçenekler de ekleyen web adresi şık ve zarif seçenekler görebilirsiniz. Hangi amaca ve hangi tarza göre giyineceğiniz belirlediyseniz hemen Moda Selvim ile alışverişe başlayabilirsiniz.

Bir cevap yazın