Yaz Sezonu Ferace Modelleri

Yaz sezonunun gelmesi ile birlikte tesettür giyim dış ürünlerinde de değişimler yaşanmaktadır. Tasarlanan yeni kıyafetler modaya uygun şekilde belirlenip hanımların beğenisini kazanmaktadır. Bu sezon yazlık ferace modellerinde ince kumaş ve keten kumaş modelleri göz kamaştırmaktadır. İnce triko kumaştan tasarlanan ve boydan boya fermuarlı olan yazlık feraceler, hem günlük hem de akşam kombinleri için en uygun parçalardan birisini sunmaktadır. Kollarının pileli olması ise bu ferace modelinin ön plana çıkan özelliklerinden biridir.

Keten Kumaş Yazlık Ferace Modelleri

Yaz sezonu içerisinde dış giyim kıyafetleri arasında en çok kullanılan parça feracelerdir. Rahatlığı ve kolay kombilenebilmesi ile oldukça fazla kişi tarafından tercih edilmektedir. Sezonun modasını takip eden hanımlar için yeni sezon keten kumaş yazlık ferace modelleri vitrinlerde yerini almaktadır. Keten kumaşın rahatlığı ve yaz aylarında serin tutması ile hanımların dış giyim ürünleri arasın ilk tercihi olmaktadır. Tahta düğmeleri ile göz kamaştıran keten kumaş feraceler, bol kesim olarak tasarlanmıştır. Yaka kısmı ise dik yaka ve bisiklet yaka şeklinde belirlenmiştir.

Keten Kumaş Yazlık Ferace Kombini

Modaya uygun kombin gerçekleştirmek isteyen hanımlar için sezonun en moda parçalarından biri olan keten kumaş feraceler en uygun parça olarak önerilmektedir. Keten kumaş feraceler ile rahat ve modern bir görünüm kazanmak isteyen hanımlar doğru parça seçimleri ile göz kamaştırmaktadır. Sezonun modasına uygun olan uzun beyaz triko tunik ile bol paça buz mavisi kot pantolon, günlük kombin yapmak için ideal parçalardır.

Bu parçaların üzerine krem rengi keten kumaş ferace giyilmektedir. Ayakkabı tercihinde kişi kendi tarzına uygun olan yazlık bir ayakkabı seçimi yaparak, görünümünü tamamlamaktadır. Aynı zamanda son sezon renkli çanta modası da bu kombini canlandıracak parçalardan biridir.

Keten Kumaş Ferace Renkleri Nelerdir?

Son sezon ferace modellerinden biri olan keten kumaş feraceler, renkleri ile adeta göz kamaştırmaktadır. Krem rengi, kırık beyaz, beyaz, pudra, lila, hardal ve sarı renklerinde tasarlanan keten kumaş yazlık ferace modelleri, kişinin kendine en çok yakışan rengi tercih etmesine olanak sağlayarak, farklı tarzlarda kombin oluşturulmasını sağlamaktadır.

 

Bir cevap yazın