Yaz Sezonu Akşam Tesettür Kombini

Yaz akşamlarında çeşitli davetlere katılacak ya da organizasyon yapacak olan kişilerin kombinlerini oluşturmaları için farklı modellerde kıyafet parçaları bulunmaktadır. Tesettür giyimin ön plana çıkardığı bu parçalar her sezon modaya uygun şekilde tasarlanarak hanımlara sunulmaktadır. Yeni sezon akşam parçalarından biri olan balon kol, ince kumaş yaka kısmı düğmeli olan tunik modelleri ile kumaş pantolon kombini doğru görünümü sağlamaktadır. İki parçanın da siyah ya da bej renklerde tercih edilmesi akşam kombini için en doğru tesettür kombin önerisini sunacaktır.

Yeni Sezon İnce Kumaş Tesettür Tunik

Yaz sezonunda akşam kombinleri için kullanılan parçaların başında yer alan ince kumaş tunikler, bu sezon farklı renk ve modelleri ile göz kamaştırmaktadır. Boyun kısmının arkasında bulunan düğme detayı tuniğin duruşunu ön plana çıkarmaktadır. Balon kol ise daha rahat ve tatlı bir görünüm elde edilmesini sağlar. Bu tunik modellerinde boyun bölgesinden aşağı bel kısmına kadar açılan kumaş detayı görülmektedir. Rahatlığına düşkün olan hanımlar için en uygun tesettür giyim parçası olarak bu sezon vitrinlerde yerini almaktadır.

Renkli Havuç Kesim Kumaş Pantolon Modelleri

Yaz sezon içerisinde yapılan pek çok kombin içerisinde yer alarak kullanılan havuç kesim pantolon tesettür kombin önerilerinde oldukça beğeni toplamaktadır. Beli lastikli ve bağcıklı olması ile rahatlık sağlayan bu pantolonda aynı zamanda şık bir kumaş kullanılmıştır. Bilekleri lastikli ya da düz kesim şeklinde seçenekleri bulunan bu pantolonların renk seçenekleri de oldukça geniştir. Bu sezon lila, tarçın rengi, turuncu, sarı ve kırmızı renkleri havuç kesim pantolonlarda en sık kullanılan renklerdendir.

Günlük Rahat Tesettür Kombin Önerisi

Günlük rahat ama şık bir kombin gerçekleştirmek isteyen hanımlar için uygun pek çok kıyafet parçası önerilmektedir. Bu parçalar kişinin tarzını en iyi şekilde yansıtarak aynı zamanda rahatlık da sağlamaktadır. Uzun triko kumaş tunikler ile keten kumaş havuç kesim pantolonlar sezonun beğenilen rahat parçalarından biridir. Bu parçaların kendi içlerinde kombinlenmesi ile istenilen günlük tesettür kombin oluşturulmaktadır. Yaz aylarında yapılan bu kombinin altına rahat spor ayakkabı ya da sandalet seçimi doğru görünümü sağlayacaktır.

 

Bir cevap yazın