Yaz Mevsiminde Tesettür Pardesü Modelleri

pardesüTesettür giyimde dış giyim parçası olarak en çok pardesü modelleri tercih edilmektedir. Pardesüler tesettür giyim tarzını adeta tamamlamaktadır. Pardesünün içerisine giyilen giysilere uygun bir şekilde tesettür kombin edilmektedir. Pardesülerde günlük hayatta kullanılabilecek modeller olduğu gibi özel gün ve özel gecelerde kullanılabilecek modeller de bulunmaktadır. Aynı zamanda çalışma hayatı için de uygun modeller tasarlanmaktadır. Sade ve ya üzerinde çeşitli baskıların yer aldığı pardesü modelleri spor tarza oldukça uygundur.

 

Bunun yanı sıra kemerli ya da çıtçıtlı pardesü modelleri seçilebilir. Tesettürlü kadınlar cepli ve pileli pardesü modellerini de çok fazla tercih etmektedir. Etek, elbise, pantolon ve ya başörtünün rengine uygun pardesü rengi tercih edilmelidir. Tabiki pardesü renginin seçiminde mevsiminde etkisi bulunmaktadır. 2019 yılının modasına uygun olan renklerde çok şık tesettür pardesüler bulunmaktadır. Tesettür pardesü boyları ara boy ve ya uzun boy olarak farklılık göstermektedir. Tesettür pardesü fiyatları kumaşının kalitesine göre değişiklik göstermektedir. Kaliteli kumaşlardan tasarlanan pardesüler hem daha uzun süre dayanır hem de vücudu terletmediğinden dolayı kullanım kolaylığı sağlar.

Yaz mevsimi için en güzel pardesüler: https://www.modaselvim.com/pardesu

 Yaz Mevsiminde Hangi Tesettür Pardesü Kullanılır?

 

Yaz aylarında tesettür pardesülerde de yaz coşkusunu yansıtan model ve renkler seçilmektedir. Yazın rengarenk ve cıvıl cıvıl renklerde modeller bulunmaktadır. Çiçek desenlerinin olduğu tesettürler çok fazla görülmektedir. Renk olarak ise mint yeşili, haki, fuşya ve mürdüm gibi renklerin üzerine çiçek desenleri görülmektedir. Bebe yaka, sivri yaka, kapüşonlu modeller yaz pardesülerinde yer almaktadır. Tesettür pardesü fiyatları yeni sezon ürünü olup olmadığına göre değişkenlik göstermektedir. Aynı zamanda indirimler takip edilerek uygun fiyatlar dahilinde kaliteli ürünlere sahip olmak mümkün.

 

 Kot Pardesü Modelleri Nasıldır?

 

Kot pardesüler özellikle genç kesim tesettürlü kadınlar tarafından çok fazla tercih edilmektedir. Kot pardesü modellerinde de farklı renk alternatifleri bulunmaktadır. Mavinin farklı tonlarında, siyah, lacivert ve yeşil renklerden tasarlanan kot pardesüler çok şık bir görüntü sunmaktadır. Önden düğmeli ve fermuarlı kot pardesü modelleri bulunmaktadır. Bunun yanı sıra üzerinde süet detaylarında yer aldığı modeller bulunmaktadır. Tesettür kot pardesülerin üzerine püsküllü, dijital ve ya krep eşarp modelleri tercih edilebilir.

Bir cevap yazın