Yaz İçin Kombin Önerileri

Tesettür modası genişledikçe kategoriler artıyor. Deniz ürünlerinden normal giyime kadar hemen hemen her kategoride ürün bulunuyor. Her tarzı seven kadınlar için de kombin önerileri artıyor. Kadınlar online alışveriş yaptıkça kombinlerinin genişletiyor, uygun ve hesaplı alışverişlerde de şıklığı yakalamayı başarıyor. Kombin yapmak için tesettür parçaları arasında en uygunları tunikler, pantolonlar, elbiseler ve ikili takımlar yer alıyor.

Tesettür Giyimde Tunik İle Kombin Önerisi

Kombin önerisi gerçekleştirilirken bulunulan mevsim büyük önem taşır. Yaz mevsiminin gelmesi ile beraber tuniklerde detaylar ve desenler artar. Koldaki volanlar, beldeki kemerler ve tuniğin ucundaki fırfırlar daha anlamlı hale gelir. Yaz aylarının genel renkleri açık tonlardan oluştuğu için pudra, pembe ve bebe mavisi ön plana çıkarken bu yaz yine volanlı kolay ve tül detaylar vitrinde yer tutuyor. Tunikler genel olarak şık, spor ve sade kombinlerle kullanılıyor.

Etekler, dar paça boru pantolon, geniş paçalı pantolon ve taytlarla kombinlenmektedir. Tunikleri tamamlayıcı aksesuarlar genelde sandalet, hasır çanta, şapka ve güneş gözlükleri olmaktadır. Tesettür giyim kombin için kullanılan açık renk tunikler genellikle koyu renkte pantolonlar ile kombinlenmelidir.

Tesettür Kapların Kombinlenmesi

Kaplar genel olarak günü kurtarmak ve şıklığı tamamlamak için kullanılır. Yaz aylarında sıcakların bastırmasından bunalan kadınlar şıklıklarını kaplarla tamamlamaktadır. Özellikle açık renkli kaplar ile kumaş pantolonların kombini oldukça şık bir görüntü oluştururken kaplar ile kotların kombinlenmesi spor görüntülere neden olmaktadır. Kaplara en çok yakışan aksesuar ise güneş gözlükleri ve kısa topuklu ayakkabılardır. Genç kadınlar spor bir saat ile kombini de zenginleştirmektedirler.

Doğru Kombin Nasıl Yapılır?

Doğru kombin yaparken parçaların seçimleri ve kullanım yerleri önemlidir. Tesettür giyim kombin yapılırken kumaşlar ve başörtüsünün duruşu çok önemlidir. Renk tonları arasındaki geçiş, özellikle tesettür parçalarının vücuda yapışmaması, terleme yapmaması ve iç göstermemesi doğru kombinin en önemli özellikleridir. Kombin oluştururken kadınların kendilerini rahat hissetmesi için kullandıkları ayakkabılar büyük önem taşır ve gidilecek ortama göre ayakkabı seçilmelidir. Doğru kombin yapmak pahalı parçaları bir araya getirmekten ziyade doğru parçaları harmanlamaktan geçmektedir.

 

Bir cevap yazın