Yaz Ferace Modelleri ve Yenilikler 

Yazın, şıklığından ödün vermek istemeyen kadınlar, yaz aylarında dış giyim seçimini ferace modellerinden yana kullanmaktadır. Pardösü modeline nazaran, vücut hatlarını daha ezdi gizleyen ferace modelleri aynı zamanda rahatlık ve şıklığı bir arada tutmasından dolayı çok tercih edilen bir tesettür ürünü olmaktadır.

 

 Yaz Modelleri

 

Yaz kış çok tercih edilen tesettür ürünü olan ferace, yaz modeli, canlı renkleri ve serin tutan incelikte kumaşlar ile üretilmektedir. Feracenin yaz modellerinde, üzerinde ince bir işçilik görülmektedir. Bu, taş işlemelerden çiçek desenlerine kadar birçok detayı barındıran işçilik, feraceyi çok daha cazip bir hale getiriyor. Her bir dediği hassas üretim anlayışı ile üretilen ferace modelleri şıklığın ve zarafetin yanında çok rahat bir konforda sağlamaktadır. Yaz aylarında, bunaltıcı ve sıcak havalarda, Ben tesettürü tam anlamıyla sağlayan hem de sıcakta, ferah tutan bu yaz ferace modelleri, canlı renkleriyle yazın renklerine ayak uydurmaktadır.

 

 İnce Tül İşlemeler Ve Renkler

 

Yaz modelleri üzerinde bulunan ince tül işlemeler ve geçmişe ait medeniyet figürleri de bulunmaktadır. Bu figürler üzerindeki anlamlarla birlikte yaz ferace modellerini tercih eden kadınların ruh halini yansıtacak amblemler ve simgeler de bulunmaktadır. Simgeler canlı renklerin buluştuğu zaman çok muhteşem bir görünüm katmaktadır. Yaz modelleri, tesettürü ve ferahlığı sağladıktan sonra, şıklığı ve zarafetiyle tüm hanımların ilgisini çekmektedir.

 

 Klasik Kombin

 

Yaz ferace modelleri arasında üzerinde her Hangi bir amblemi ve figürleri olmayan ince tül işlemeli sade modeller de bulunmaktadır. Bu koyu ve sade renk ferace, üzerine uygun tonlarda eşarp ve alta tercih edilebilecek şık bir babet ile klasik bir zariflik elde edilebilir. Yazın serinliği ve şıklığı bir arada yaşatmaktadır.

 

 Spor Kombin

 

Yaz ferace modellerinde, sade modellerin yanı sıra üzerinde amblemlerin de bulunduğu çiçek desenleri farklı motifler içeren ferace modelleri de bulunmaktadır. Bu anlamda canlı renkler ve üzerinde değişik desenlerin bulunduğu bir kere ferace, uyumlu olacak canlı bir şal ve alta tercih edilecek sneaker tarz spor ayakkabı ile sportif bir zarafet ortaya kullanabilmektedir. Gündelik yaşamda ve sosyal ortamda rahatlıkla tercih edilebilir.

 

Bir cevap yazın