Yaz Düğünleri İçin Abiye Seçimi

abiyeAbiye elbiselerimiz, kumaş tercihleri ​​ve modelleri ile günlük kullanımımız haricinde, özel günlerde kullanılmaktadır. Nişan, düğün, bayram gibi özel günler için kendi gece elbisemizi seçmemiz çok önemli olduğundan, gece elbisemiz için uygun aksesuar ve çantaları seçmek de önemlidir. Bir elbiseye uygun olmayan aksesuarları veya çantaları seçmek, elbisenin genel havasını olumsuz yönde etkileyebilir.

 

 Peki Ahenkli Seçim İle Neyi Kastediyoruz?

 

Her şeyden önce, ayakkabılarınızı abiye desenleri ve rengi ile uyumlu seçmelisiniz. Sadece renkler değil, ayakkabılarda kullanılan malzemeler, parıltı, belki de çantanızdaki taş takılar bile önemlidir. Ayakkabılarınızın sahip olduğu aynı çanta renklerini ve dokularını seçebilirsiniz, ancak son zamanlarda trendler çeşitli kullanımları da destekler. Taş süslemeli bir payet veya elbise giyecekseniz, çantanızı daha sade seçmenizi öneririz. Ek olarak, tesettür giyim abiye elbiseniz mat deri yerine parlak kumaştan yapılmışsa, doğru seçim payetli deri veya parlak kumaş kaplı bir çanta olacaktır.

 

Takı bir gece elbisesi için son derece önemlidir ve yine aksesuarların nasıl kullanılacağı elbisenizin modeline ve tabii ki rengine bağlıdır. İncili bir kolye ve sallantılı olmayan bir küpe seçebilirsiniz. Fakir kollu bir model giyecekseniz, güzel bir bileklik de kullanabilirsiniz. Gece elbisenizin rengi kırmızıysa, koyu mavi renklerde aksesuarlar şık bir sonuç verecektir, ancak ayakkabılarınızda ve çantalarınızda siyah kullanmazsanız bu aksesuarı seçmeniz önerilir. Elbisenizde siyah veya beyazı tercih ederseniz, pırlantalı taş aksesuarları kullanabilirsiniz. Yine, elbiseniz taşla süslenmişse, çok fazla abartılı aksesuar kullanmamak daha iyi olacaktır. İncili aksesuarlar siyah veya pastel renklerde klasik olarak kullanılabilir.

 

Kumaş Çok Önemlidir!

 

Elbette yaz aylarında hava çok sıcak ve ne kadar terli olursanız o kadar rahat hareket edemezsiniz, çünkü kıyafeti bir an önce çıkarmak istersiniz. Evet özel günlerde şık olmalısınız ama aynı zamanda rahat hareket etmelisiniz. Çünkü eğlenemiyorsanız şıklığın bir anlamı olmaz.

 

Rahat Hareket Etmenizi Sağlamak

Bu yaz düğünlerin ne kadar yoğun olduğunu tahmin edebilirsiniz. Düğünlerde halay çekiyor ve dans ediyor olabilirsiniz. Bunun için tesettür giyim abiye modellerinde önem vermeniz gereken bir detay rahat olmaktır. Rahat hissedebileceğiniz şeyleri tercih etmelisiniz. Bu genellikle gece elbiselerinde kadınları komik bir duruma düşürebilecek bir hatadır.

Bir cevap yazın