Yaz Döneminin Önemli Tesettür Tasarımları

Tesettür giyim her dönem yeni bir modelli çıkan türler arasındadır. Ancak tesettüre olan istek oldukça fazla olduğundan, yazlık tasarımlarda bir hayli fazladır. Öncelikle yazlık tesettür giyim bu dönemde, geçen dönem olduğu gibi güzel modeller çıkarmıştır. Bu yıl ise yazlık tesettür giyim modelleri arasında rahatlık daha önde gelmektedir. Üstelik bu yıl tasarlanan tesettür elbiselerinde güzellik açısında da önemli kombinler yapılabilir. Daha çok kolyeli türlerin ön plana çıktığı modeller karşımıza çıkacaktır ve yine her dönem olduğu gibi tek renk modeller seçilecektir. Tek renk tesettür modellerinde bir hayli avantajı mevcut bunların en önemlisi ise giyen kişiyi daha zayıf ve uzun göstermesidir.

Renk Olarak Hangi Modeller Tercih Edilmeli?

Tesettür modelleri arasında en önemlisi renk çeşitleridir, yaz ve ilkbahar tasarımlarında ise daha açık renkler görmekteyiz. Havaların soğuk olduğu zamanlarda daha çok koyu tonların tercih edildiğini gördük, ancak yaz zamanlarında oldukça açık türler ön plana çıkmaktadır.

Rahatlık ve renk açısından krem, mor, gül kurusu renk ve açık mavi tonlar oldukça tercih edilecek modellerdir. Açık modellerin ise beden açısından üzerinize oturan, hatta bir beden düşüğünü alabilirsiniz. Yeni modeller rahatlık açısından oldukça bol ürünlerdir. Kombin yapacaklar ise güzel bir kolye, bol bir tesettür ve yaz, ilkbahar dönemlerinde, sportif kıyafetlerin sevilmesinden kaynaklı sportif bir ayakkabı ile çok güzel bir kombin yapabilirsiniz.

Aksesuarın Önemi

Ne kadar güzel bir kombin yaparsanız yapın aksesuar olmadan ön plana çıkamazsınız. Bu durum yaz veya kış fark etmeksizin her zaman geçerlidir. Eğer bir kombin yapmak isterseniz, yaptığınız kombini aksesuar ile taçlandırmalısınız. Yaz döneminde rahat tesettürlerin öne çıkmasından dolayı kolye alınacaksa bol olmalı eğer saat alınacaksa bu sade bir saat olmalı. Bu şekilde bir tesettür kombini yapılırsa oldukça dikkat çekecektir. Kişilerin kilo faktörü tesettürlerde yaz aylarında azda olsa etkili olmaktaydı ancak yaz dönemlerinde bu durum tersine işlemekte. Tesettür modelleri bol olduğundan dolayı kilonun pek bir önemi de kalmamaktadır, buda tesettürün en büyük artılarından birisidir ve avantaj olarak sayılabilir.

 

 

Bir cevap yazın