Yaz Davetlerine Özel Stil Önerileri

 

   Yaz mevsiminin gelmesi ile birlikte özel davet, düğün, mezuniyet sezonu da açılmış bulunmaktadır. Bu davetlerde nasıl giyinmek gerekiyor konusunda kafalarda çok fazla sorular bulunmaktadır. Özellikle tesettür giyim tarzını benimsemiş olan kadınların tesettür elbise tercih etmek istediğinde özel stil önerilerine kulak vermesi gerekmektedir.

 

Yaz sezonunun en güzel stil önerilerini bulmak için Modaselvim sitesinde çok fazla çeşitlilik bulunmaktadır. Birbirinden farklı modele ve desene sahip olan tesettür elbise seçeneklerinden beden ölçünüze en uygun olanı sipariş vererek güzel bir yaz geçirebilirsiniz. Yazın en güzel kombinleri sizi beklemektedir. Baharın ve yazın çağrışımlarından oluşan tercihlerinizi çok doğru ve marjinal yapmanız gerekmektedir. Yaz sezonunun en çok tercih edilen modelleri ile güzel kombinler yapabilirsiniz. 2017 sezonunun en dikkat çekici modellerini satın almaya ne dersiniz? O halde hemen Modaselvim sitesinde alışverişe başlayabilirsiniz. İşte size yaz davetlerinde tercih etmeniz gereken çok özel stil önerileri;

 

– Çiçek desenler ve Nakış İşlemeler

 

Hem sevimli hem de romantik bir havası olması sebebi ile çiçek desenleri bu sezon çok beğenilmektedir. Ayrıca nakış desenleri tesettür elbise modellerinde çok şık bir görünüm sergilemektedir. Çiçek motifli, tül detaylı, nakış işlemeli modeller ile çok güzel kombinler yapabilirsiniz. Açık havada yapılacak olan davetler için bu tarz modeller tercih etmeniz çok doğru olacaktır. Abartı istemeyenler için oldukça idealdir. Üstelik sönük değil oldukça dikkat çekici görünebilirsiniz.

 

– Klasik Ve Şık Görünüm İçin

 

Kırmızı ve siyahın asil duruşundan asla vazgeçemem diyenlerdenseniz eğer yaz aylarında da bu iki rengin uyumunda tesettür elbise tercih edebilirsiniz. Daha fresh görünmenizi sağlayacak makyajlar sayesinde davetin en güzel görünümlü kadını siz olabilirsiniz. Ayrıca açık bantlı ayakkabı tercihi de en doğru tercih olacaktır.

 

– Uzun Elbise Kombinleri

 

Ne çok çekici ne de çok özensiz görünmek istemiyorsanız eğer uzun elbise tercih edebilirsiniz. Yaz sıcağında eğlencenin tadını çıkarabilmek için uçuş uçuş yazlık elbiseler ile yaz davetlerine damga vurabilirsiniz. İsterseniz rengarenk isterseniz de daha sade tonlarda elbise giyebilirsiniz. Eğlenceli çantalar ve ayakkabı tercihleri ile de şıklığınızı daha çok arttırabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın