Yaz Aylarının Vazgeçilmez Giysileri

Sıcak havalarda uygun ve her yaşa gidebilen bayanlar için tasarlanmış ince bluzkumaş ve ipliklerden yapılmış bir giyecek olan bluz rahat olduğu ve serin tuttuğu için tercih edilmektedir. Yaz aylarında daha çok giyilmesi zorunlu olan kolsuz ve kısa giyecekler sıcak havalarda bilhassa tercih edilmektedir. Tişört ve sık sık giydiğimiz bluz olmak üzere birçok üst giyecek modeli bulunmaktadır.

Rengârenk ve model olarak çeşitlilik gösteren bluzlar her şeye uyum sağladığı için özellikle tercih edilir. Düğmelisi, yakalısı, yakasızı, dantellisi sade ve desenli model olarak birçok farklı seçenekte bulabileceğiniz bluz çeşitleri mevcuttur. Pantolon etek gibi alt giyimlere uyumlu tasarımlarıyla birbirinden şık normal ve abiye bluzlara da rastlamak mümkündür. Altına uygun bir etekle bile giyebileceğiniz bluzu çeşitli takı ve kolyelerle de daha gösterişli bir hale getirebilirsiniz. Uyumsuz bir giyim üst giyiminiz ne kadar iyi olursa olsun bütün güzelliğini yitirebilir.

Doğru giyinmek çok önemlidir giysinize uygun olarak renkler seçmek ve ona göre de makyaj ayakkabı seçimi yapmakta aldığınız bluzun şıklığını ortaya koyar ama dikkat etmediğiniz zaman o gösterişli giyim rüküş bir halede dönüşebilir. İsmi Fransızca kelimeden gelme bluzun bazı çeşitleri olmaktadır bunlardan biride breton bluzdur 2014 yılında oldukça rağbet gören bu çeşit 1990’lı yıllardan günümüze gelmiştir. Breton bluzu şık olmak isterseniz ve daha seksi ve kadınsı olmak istiyorsanız mini etekle renkli bir etek ve güzel bir şapkayla birlikte kullanabilir kombine edebilirsiniz.

Günlük hayatımızda da vazgeçemediğimiz kadar rahat olan bluzlar yenilenmiş trendleriyle de dikkat çekmekte kesimlerdeki farklılık ve renklerdeki cıvıl cıvıl renklerle gözlerinizi kamaştıracak gibi açık ya da daha kapalı model seçecekseniz kapalı yakalı bluzları da piyasalarda bulabilirsiniz. Kaliteli fakat uygun fiyatlarda alışveriş yerlerinde çeşitlerini bulabileceğiniz bluzlarda seçiminiz zorlaşabilir.

Modası hiç geçmeyecek olan bluzlar her geçen gün model olarak çeşitlenmekte ve kreasyona yeni bir model kazandırmaktadır. Tek yapmanız gereken size en yakışanı seçmek ve onu doğru kombine edebilmektedir. Moda dünyasını takip ediyorsanız az çok size fikirler vermekte yarımcı olacaktır.

 

Bir cevap yazın