Yaz Ayları Mı Geliyor, Tesettür Fırsat Reyonları Sizleri Bekliyor

 

tesettur-firsatTesettür denilince malum aklımıza ilk olarak bayanları ilgilendiren bir konu gibi gelse de, erkekler için de tesettür kavramının geçerli olduğu bilinmektedir. Peki, bu tesettür nedir, ne anlama gelir, nelere dikkat edilmesi gerekir ve hayatımızda ki önemi nedir.

Gizlenmek manasına gelen tesettür, bayanların şeriat kuralları çerçevesinde gizlenmesi gereken yerlerini yani avret mahallerini örtmesi ve kendilerini erkeklerden sakındırmaları, yani mahrem olmayan kişilerden vücudunu gizlemesi için giydikleri kıyafetlerin genel adıdır.

Dikkat edilmesi gereken noktaları anlatmak gerekirse, vücut hatlarını belli etmeyecek nitelikteki kıyafetlerin giyilmesi, aksi halde tesettür ü. Ayrıca yaz ve kış aylarında giyilecek kıyafetlerde malum havanın durumuna göre farklılık gösterebilmektedir. Yaz ayında giydiğiniz bir kıyafeti kış ayında, kış ayında giydiğiniz bir kıyafeti ise yaz ayında giymeniz sizleri rahatsız edeceği gibi sağlık sorunları yaşamanıza neden olma ihtimalide her zaman mevcuttur.

Kendine has bir sektör olan tesettür sektörü, her yaş ve kiloya hitap eden kıyafetleri içerisinde barındırdığı gibi kişinin kendi istekleri doğrultusunda da hazırlanabilmektedir. Tabi ben kendi başına uğraşmak istemiyorum, hazır bir şekilde almam bana yeterli olur diyorsanız yaz ayı gelmek üzereyken tesettür fırsat ürünlerinin yer aldığı reyonları ziyaret etme vaktiniz geldi demektir.

Çünkü baktığımız zaman kendi mevsiminin ürünlerinin fiyat bakımından bizleri fazlasıyla zora soktuğu, mevsimi dışında düşük bir miktar ile alabildiğimiz ürünlerin kendi mevsiminde fiyatlarının fazlasıyla arttığını hepimiz bilmekteyiz. Bir de sabit bütçeli bir geliriniz var ise alacağınız ne olursa olsun ya indirime girdiği zamanları takip etmeniz gerekmekte, ya da bu şekilde fırsat reyonlarından alış veriş yapmanız gerekmektedir.

Hem kaliteli hem istediğimiz ürünü alabileceğiniz tesettür fırsat ürünlerini almak için acele etmeyi unutmayınız, çünkü aynı ürüne kampanya bittiği zaman çok daha maliyetli bir şekilde almak zorunda kalabilirsiniz.

Günümüzde baktığınız zaman kendi sektörü olan tesettür kıyafetlerinde, mağazalara giderek fırsat ürünlerinden bütçenize göre olanı alabileceğiz gibi internet üzerinden de kısa bir araştırma yaparak istediğiniz ürünü daha ucuz satan yerlerden satın alabilirsiniz.

 

One comment

  • Merhaba, Moda Selvi ürünlerini çok beğeniyorum. Ben muhafazakar giyinen bir bayanım ama baş örtü kullanmıyorum. Bu yüzden Moda Selviden genelde abiye satın alıyorum ama feraceler baş örtü giyenlere göre yapılmış gibi duruyor. arap feraceleri modellerini ararken sizi keşfettim rengarenk feraceleri ve makul fiyatları var. Moda selvi ekibinden baş örtü kullanmayan ama mütevazi giyinen bayanlara yönelik ferace yapmasını bekliyorum. Teşekkürler

Bir cevap yazın