Yaz Ayında Tercih Edilen Tesettür Günlük Elbise Modelleri Nelerdir?

Bahar ve yaz sezonunun gözde modeli olan tesettür günlük elbise modelleri isteğe bağlı olarak kış mevsiminde de tercih edilebiliyor. Birçok farklı kumaş ve desen ile karşımıza çıkan bu elbiseler aksesuarlar yardımıyla bambaşka görünüşlere olanak sağlıyor. modaselvim.com sitesinde de bol çeşitliliği olan tesettür günlük elbise modellerini inceleyelim.

Tesettür Günlük Elbise Modelleri

Saten kumaşın yanı sıra şifon, krep kumaş, pamuklu kumaş, keten kumaş ve şile bezi kumaş tesettür günlük elbiselerde sık sık karşımıza çıkıyor. Hafif ve terletmeyen özelliğe sahip bu kumaşlar hem günlük kullanıma hem de gece kullanımına uyuyor. Yaz aylarında genellikle bol kesimli elbiseler üretilirken balık model gibi farklı kesim modellerini de görmek mümkün.

Kış Ayında Tercih Edilen Tesettür Günlük Elbise Modelleri Nelerdir?

Kış ayında tercih edilen en popüler kumaş türlerinden biri kadifedir. Birçok farklı renk ve modelde karşımıza çıkan bu kumaş türü soğuk kış günlerinde vücudu sıcak tutabilir. Kaban modellerinde de sık sık tercih edilen kaşe kumaş diğer türü olan pamuklu kaşe kumaş ile elbiselerde çokça kullanılır.

Genellikle kazayağı deseni ile bilinen tüvit kumaş da popüler kumaşlardan biri. Elbiselerin yanı sıra ceket ve eteklerde de farklı renk ve modellerde sıkça karşımıza çıkıyor. Yumuşak tüylü ve pamuklu olan pazen kumaş da bunlardan biridir. Nefes alabilen, rahat ve yumuşak olan bu kumaş soğuk havalardan koruyarak sıcak tutar.

Tesettür Günlük Abiye İle Hangi Şal Takılır?

Yaz aylarında şifon, krep gibi hafif şal kumaşları ile terlemeyi engellerken kışın daha kalın olan penye şal gibi modeller tercih edilmelidir. Hafif olan yazlık şallarla birlikte salaş ve bol bir bağlama tarzı hoş dururken kış aylarında yüze daha çok oturan modeller tercih edilebilir. Sıcak havalarda açık renkli şallar tercih edilirken kış aylarında da koyu renklere yönelmek son derece mantıklıdır.

Tesettür Günlük Abiye İle Kullanılan Aksesuarlar Nelerdir?

Yaz aylarında hasır çanta, sandalet, bileklik, saat ve geniş şapkalar ile tarz yakalamak mümkünken kışın daha zarif takılar ile kombini tamamlamak mümkün.

Moda Selvim ürünleri hakkında daha fazla bilgi almak ve geniş ürün yelpazemize göz atmak isterseniz https://www.modaselvim.com/tesettur-elbiseler adresine bakabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın