Yakası Taşlı Gömlek

Moda Selvim’de en yeni ürünleri tanıtmaya devam ediyoruz. Yakası taşlı gömlek, hem ön hem arkası ayrı bir şıklıkla tasarlanmıştır.

Tesettür gömlek modellerinde yer alan tüm tasarımlarımız gibi bayanların giyimdeki şıklığıgömlek arka
zerafeti ve aynı zamanda sadeliği yakalamak gömlek giyiminde de yakalamayı başarıyoruz. Lila renginde yapılmış olan gömlek, dar kesim olarak tasarlanmıştır. Kumaş türü olarak krep kullanılmıştır. Yeni sezon ürünleri arasında yer alan gömlek, yazlık olarak düşünüldüünden astarsızdır.

Gömleği arka kısmından incelemeye aldığımızda, sanki ön tasarım gibi arkadan orta kısma kadar uzanan düğmeler süslemiştir. Yaka kısmı aynı gömleğin önüymüş gibi yaka tasarlanmıştır. Bu şekilde hem bir şıklık hem de şaşırtıcı olarak dikkat çekiyor.

Gömleğin ön kısımına bakacak olursak bizi büyük bir yaka karşılıyor. Hatta bu yakamızda mükemmel bir süsleme yapılarak köşeler parlak taş ile doldurulmuş. Yakanın her iki kanadında simetrik olarak düzenlenmiş olan taşlar, kollarda bulunan 3 adet taş ile bütünlük yakalanmış. Yakadan aşağıya doğru indiğimizde ise ortada kalın bir şerit olarak gömleğin ana hattını oluşturuyor. Orta şeridin yan kanatlarında ise iki parça pileli bir görüntü verilmiş. Bu sayede sade bir gömleğe zarif ince bir çizgi yakalanarak şıklığı gösterilmiştir.

gömlekTesettür gömlek modelimizin kollarına dikkat edecek olursak omuzlardan ek olarak aşağıya yani bilek kısımlarına doğru genişlemektedir. Bu genişleme hafif ve rahat bir kullanım sağlamaktadır. Bayanların yaz günlerinde yapılan her hareketi rahatça, kollara ağırlık olmayacak şekilde özgürlük veriyor. Gömlek bilekleri ise geniş tutularak 3 adet taşlı kol düğmesi kullanılmıştır. Kol düğmeleri kollarımızın üst kısmında bulunması ise yine zarif şıklığın göstergesi olarak düşünülmüş.

Gömleğin arkasında bulunan 5 düğmenin sadece bir tanesi gerçek düğme kullanımı sunmaktadır. Aynı zamanda gömleğimizin yan kısmında gizli fermuarı bulunmaktadır. Resimde görünen gömlek, 38 beden olarak tam kesimdir. Lila rengi yakası taşlı gömleği satın almak isterseniz http://www.modaselvim.com/yakasi-tasli-gomlek-10680-lila linkini inceleyiniz.

Bir cevap yazın