Vücut Tipine Göre Giyim Nasıl Olmalıdır?

Muhafazakar bayanların şıklığı için hizmet veren firmalar modern, şık kombin önerileri ile her dönem önemini korumaktadır. Şık yelekler, renkli pantolonlar, ikili bluzlar, hırkalar da şıklığı yansıtmaktadır. Uygun fiyatlar ile karşınıza çıkan ürünler kaliteli kumaşları ile de son derece modern detaylardan oluşmaktadır. Tesettür ürünlerinde şık detaylar moda trendlerine uygun şekilde tasarlanmaktadır. İkili takımlarda sezon trendi modeller de iddialı, çarpıcı renklerde yer almaktadır. Modern tunik ve pantolon takımlarına cüzi fiyatlarla sahip olmak ise son derece kolay olmaktadır.

 

Şık Kombinler İçin Yapılması Gerekenler

 

Pantolonlu ve ikili kombinler de sezon trendlerinde tasarlanmaktadır. Tesettür giyim ürünleriyle bayanlar şıklıkla tesettürü buluşturmaktadır. Yeni sezonda günlük elbise modellerinin omuz, göğüs detaylarında inen yapı tercih edilmiştir. Günlük kullanılan yeni sezon elbise modellerinin omuz ve yaka kısımlarında şık işlemeler yer almaktadır. Ünlü tesettür markaları şık tasarımları ile her kesime hitap etmektedir. Sivri uçlu, yakalı elbise modellerinde de detaylar yer almaktadır. Güpürlü, gold desenli, kuyruklu abiye modelleri de tesettürlü bayanların tercihi olmaktadır.

 

Modern Tarzda Tesettür Kıyafetleri

 

Tesettür elbise modellerinde belden kuşaklı, desenli detaylar da yer almaktadır. Kol kısımları lastikli olarak tasarlanan elbiseler yeni sezonda da bayanların tercihidir. Kilolu bayanların göbek kısmında kilolar belirginse daha salaş kıyafetler giymeleri gerekmektedir. Basen kısımlarında olan fazla kilolar için ise balık elbiseler giyilmemesi gerekmektedir. Zayıf bayanların balık yapıda elbiseler tercih etmeleri daha zayıf ve fiziklerini belirgin hale getirerek görünmelerini sağlayacaktır. Daha salaş, renkli ve canlı kıyafetler giymeleri ise olduklarından şişman görünmelerini sağlamaktadır.

 

Kıyafet Seçimi Hakkında

 

Eşarp modellerinde üçgen bağlama tarzı ise daha zayıf görünmeyi sağlamaktadır. Sokak modasında sıklıkla tercih edilen pantolonlarda ise dar paça, İspanyol ya da yüksek bel seçimlerinin fizik tipine göre yapılması önem taşımaktadır. Son modaya uygun tesettür tarzda giyim ürünlerinde her bedene uygun tasarımlar vitrinlerde yer almaktadır. Boyu kısa olan bayanların yüksek topuklu giymeleri boylarını uzun göstermektedir. Bizler tesettür ürünlerini her bedende tasarlayarak tesettürlü bayanlara hizmet etmekteyiz.

Bir cevap yazın