Uzun Tunik Tesettür Modelleri

tesettür tunikTunik, rahatlığı ve model çeşitliliği ile günlük giyimde oldukça fazla tercih edilen bir dış giyimdir. Uzun ve bol kesimleri sayesinde pantolon üzerine şık kombinler oluşturmak mümkündür. Daha çok spor giyinmeyi tercih eden hanımlar için kot tunikler oldukça uygundur.

 

Kot kumaşın vermiş olduğu, geniş kullanım alanı ve rahatlık ile çeşitli renk ve modeller buluşmaktadır. Tesettürlü bayanlar için üretilen penye tunikler ise teni göstermeyen kalın bir yapıya sahiptir. Her yaş grubuna hitap eden bu tesettür giyim tunik modelleri büzgülü, kolyeli, düğmeli gibi ince detaylara da sahiptir. Bir başka uzun tunik çeşidi ise salaş tunik modelleridir.

 

Kumaş yapışı ile esnek kullanıma sahiptir. Rahatlığına ve konforuna düşkün hanımların vazgeçilmezleri arasında bulunan tesettür giyim tunik modelleri arasındadır. Desenli modelleri olduğu gibi tek renkte bulmak mümkündür. Bunun dışında piliseli tunik dediğimiz pile detaylı modeller de bulunmaktadır. Kırışmayan kumaşı ve yine esnek yapısı ile oldukça tercih edilmektedir. Farklı bir tarz yaratmak isteyenler için oldukça ideal bir modeldir.

 

 Tesettür Tunik Çeşitleri

 

Tunikler, her yaşa ve zevke hitap etmesi, her ortama göre kombinlenebilmesi gibi nedenlerden dolayı oldukça fazla tercih edilmektedir. Talep yüksek oldukça çeşitlilik de artmaktadır. Açık, kapalı tüm bayanların dikkatini çeken modellerden birisi de hamile tunikleridir. Şık görünümü ve rahatlığı ile birçok çeşit ve modelde sunulmaktadır. Ayrıca sağlıklı yapısı ile gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Fermuarlı tunikler, spor model sevenlerin tercih edebileceği bir çeşittir. Sade modellerinin yanı sıra büzgülü, işlemeli veya asimetrik kesimli modellerini de bulmak mümkündür.

 

Rahatlığına düşkün hanımların bir başka tercihi ise yarasa kol tuniklerdir. Günlük kullanıma uygun şık bir model olan bu tunikler doğru kombinler ile dikkat çekici olmaktadır. Aynı şekilde günlük kullanıma uygun hareketli bir başka model ise çiçekli tuniklerdir. Renkli, şıkır şıkır giyinmeyi seven hanımların tercih ettiği modellerdir. Değişik aksesuarlar ile kombinlendiğinde çarpıcı bir tarz ortaya çıkarmak mümkün oluyor.

 

 ​Mevsimine Göre Tunikler

 

Yaz, kış her mevsim kullanılabilen tunikler mevsimine göre üretilmektedir. Kış aylarında soğuktan koruyan kışlık tunikler bulmak mümkündür. Ayrıca bu tunikler mevsimine uygun renk modellere sahiptir. Daha sıcak havalarda tercih edilen yazlık tunikler ise daha canlı renklerdedir. Hafif ve ince olması sayesinde terletmeyen bir yapıya sahiptir.

 

Üzerinde bulunan detaylar ve aksesuarlar ile birçok farklı kombin çıkarmaya olanak sağlamaktadır. Daha çok genç hanımların dikkatini çeken spor tunik modelleri de bulunmaktadır. Geniş kullanım alanları ile oldukça popüler bir giyim modelidir.

​​​​​​

Bir cevap yazın