Uzun Triko Tesettür Hırka Modası

Triko kumaş rahatlığı, tüm hanımların severek kullanmasını sağlamaktadır. Triko kumaş ile tasarlanan kıyafetler günlük kombinler oluşturmada yardımcı olmaktadır. Bu yaz sezonu içerisinde tasarlanan tesettür dış giyim ürünleri arasında uzun triko kumaş hırkalar, kombin için önerilen en uygun parçalardan biridir. Tesettür dış giyim kategorisi içerisinde yer alan uzun triko kumaş hırkalar, farklı model, renk ve desen seçenekleri içermektedir. Son moda akımı içerisinde adından sık sık duyuran hırka modelleri, kişinin tarzına uygun şekilde özel olarak hazırlanmıştır.

Triko Kumaş Uzun Tesettür Hırka Modelleri

Triko kumaş uzun hırka modelleri, yaz sezonunda dış giyim ürünleri arasında en çok tercih edilen parçalardan biridir. Ayak bileğine kadar uzanan bu hırkaların kol modellendirilmesi ise balon kol ve yarasa kol şeklinde tasarlanmıştır. Salaş kesim olan bu hırkaların bel kısımlarında bulunan kuşak, hem gündüz hem de akşam kombinleri için önerilen parçalardan biri olmasını sağlamaktadır. Triko kumaş rahatlığına sahip olmak isteyen hanımların tercih ettiği bu model, rahat kumaş yapısı ile de iyi hissettirmektedir.

Yarasa Kol Triko Kumaş Uzun Hırka Modeli

Pek çok hanımın severek kullandığı ve tercih ettiği kıyafet modellerinden biri yarasa koldur. Rahatlığı ve modern duruşu ile göz kamaştıran bu parça pek çok tunik ve hırkada yer almaktadır. Sezonun en beğenilen dış giyim ürünlerinden biri olan triko kumaş uzun hırkalarda, yarasa kol detayı göz kamaştırmaktadır. Canlı sarı ve saks mavisi renklerinde tasarlanan bu hırka modellerinde salaş kesim özelliği dikkat çekmektedir. Spor ama şık kombin oluşturmak isteyen hanımlar, bu hırka modelini rahatlıkla tercih etmektedir.

Düz Kesim Triko Kumaş Uzun Tesettür Hırka Modeli

Triko kumaş ile tasarlanan uzun hırka modellerinde balon kol detayı bulunmaktadır. Kol ucu kısımlarının bağcıklı ve balon kol olması, modelin en dikkat çekici yanlarından biridir. Düz kesim şeklinde tasarlanan bu hırkanın sırt detayında bulunan desen baskılar ise sade renk hırka görünümünden uzaklaştırarak daha canlı ve hareketli bir model olmasını sağlamaktadır. Beli kuşaklı olan düz kesim uzun triko hırkalar, günlük tesettür kombin yapmak isteyen hanımların ilk tercihlerinden biridir.

 

Bir cevap yazın