Uyumlu Tesettür Giyim Modelleri

C.M.N - ModaSelvimTesettür giyim modelleri, uyumlu bir şekilde üretilmektedir. Oldukça renkli ve modelli olan tesettür giyim modelleri, hızlı ve kolay bir şekilde üretilmekte ve satılmaktadır. Online adreslerde, yeni modeller üretilmekte ve hemen satılmaktadır. Tesettür giyim modellerinden olan tunik, abiye, ferace, pardesü, kap, kaban ve başörtü modelleri uygun renk ve desenlerde üretilmektedir. Tunik modelleri, tesettür pantolon grubu ile uyumlu üretilmektedir. Uyumlu olan bu modeller, tesettür kurallarına göre üretilmektedir. Eller, ayaklar ve yüz hariç bütün vücudun, belli olmayacak şekilde örtünmesi, tesettürdür.

 

GÜZEL GİYİM MODASI

 

Tesettür, utanma, edep ve haya gibi duyguların temsilidir. İnanç eksenli tasarımları ile insana özgü olan güzellikler ortaya çıkmaktadır. Örtünme ile gelen huzurun karşılığı olan tesettür giyim, İlk Müslümanlardan kalan bir mirastır. İnancımızın kesin emri ile oluşan tesettür, günümüze kadar kalmıştır. Geleneksel Anadolu kadınının giyim tarzı, tesettür giyimdir. Dünün fistanı, bu gün ferace olarak satılmaktadır. Kombinlerde aynı aileden. Tesettürlü pantolonlar, tunik çeşitleri ile takım olmaktadır. Bu takımlar, başörtüsü ile bir bütünlük oluşturmaktadır. Tesettürlü eşofman takımlar, tesettürlü pantolon çeşitleri ve tesettürlü diğer ürünler, çeşitli üretilmektedir. Oldukça geniş bir yelpazeye sahip olan tesettür giyim modelleri, her yıl yeni modellerle piyasaya çıkmaktadır.

 

MEVSİMLİK ÜRETİM YAPILMAKTADIR

 

Mevsimlik üretim yapabilen firmalar, kısa zamanda üretim yapmakla birlikte, mevsime göre kumaş kullanmaktadır. Yünlü, kadife ve benzeri kumaş türleri, kışlık ürünlerde, penye, keten ve benzeri kumaş türleri ise, yazlık ürünlerde kullanılmaktadır. Tesettürlü pantolon ürünleri tunik ürünlerle tesettürü oluşturur. Başörtüsü ürünleri de, ferace, pardesü ve benzeri ürünlerle takım oluşturmaktadır. Pardesü, kap ve kabanlar dışarı giyim, ferace, abiye ve benzeri giysilerde içeri giyim olarak tabir edilir. Her yaştan insan için özel tesettür elbiseleri dikilmektedir.

 

MODELLER ÇOK ÇEŞİTLİ ÜRETİLMEKTEDİR

 

Fermuarlı, kapüşonlu, düğmeli ve deri desenli üretilen modeller, hızlı ve etkili üretilmektedir. Her yıl yeni modelleri üretilen tunik, abiye ve diğer tesettür çeşitleri, online sitelerde kısa zamanda satılmaktadır. Aradığınız mükemmel çözümleri sunan tesettür modası, Avrupa modası gibi sınırsız bir çizgiye sahip değildir. Genellikle kendine özgü bir tasarımı vardır.

 

Bir cevap yazın