Ucuz Tesettür Alt Giyim Parçaları

Tesettür giyimin modasını yansıtan parçalardan biri alt giyim ürünleridir. Farklı renk ve modellerde tasarlanan pantolon ve etekler, sezona uygun şekilde tasarlanmaktadır. Bu tasarım parçalar ile kombin oluşturmak isteyen hanımlar uygun fiyatlı alt giyim ürünlerinin olduğu kategori içerisinde kendi tarzlarına yönelik seçimler yapmaktadır.

Kadife kumaş fitil model pantolonlar bu sezonun en indirimli ürünlerinden biridir. Aynı zamanda içerisinde püskül detayları bulunan çan etekler de ucuz tesettür giyim kategorisi içerisindeki ürünler arasında yer alır.

Püskül Detaylı Çan Etek İle Kombin Önerisi

Sezon içerisinde ucuz tesettür giyim kategorisi oldukça fazla ürüne yönelmektedir. Bu ürünlerden biri olan püskül detaylı çan etekler, sezonun modasını net bir şekilde yansıtmaktadır. Sonbahar için kombin önerisi arayan kişiler içerisinde püskül detayları bulunan çan etekler ile balıkçı yaka boğazlı kazak kombini yaparak sonbahara uygun görünüm elde etmektedir. Bu kombinin etek kısmına takılan kalın kuşaklar ise parçalar üzerinde kullanılan renklerden oluşmaktadır. Kalın topuklu bot ve bot ile uyumlu kumaşta seçilen çanta ile uygun görünüm oluşmaktadır.

Yeni Sezon İndirimli Ürün Seçenekleri

Sezon içerisinde tesettür alışverişi yapacak olan hanımlar indirimleri takip ederek farklı kombinler oluşturmaktadır. Sezonun indirimli ürün seçenekleri arasında saten ve keten kumaş gömlekler yer almaktadır. Bunun ile birlikte kumaş boru paça pantolonlar da asil bir kombin oluşturmak isteyen hanımların indirimli ürün seçenekleri arasında ilk sırada yer almaktadır. Bu ürünlerin toplandığı ucuzluk kategorisinde aynı zamanda farklı modellerde kazaklar da yer almaktadır. Balıkçı yaka kazak modelleri başta olmak üzere salaş kazak çeşitleri hanımlara sunulmaktadır.

Salaş Kesim Tesettür Kazak Modelleri

Her bedene uyum sağlayan modellerden biri salaş kesim parçalardır. Salaş kesim üst giyim ürünleri arasında sezonun indirimli parçalarından biri olan kazak modelleri yer almaktadır. Balıkçı yaka ve boğazlı kazaklar indirim kategorisi içerisinde en çok tercih edilen ürünlerden biridir. Aynı zamanda salaş kesim olması ile hanımların rahatlığını ön planda tutmaktadır. Belinde kemer detayı bulunan bu kazak modellerinin boyu ise dize kadar uzanmaktadır. Kollarının uç kısmında lastik detayının bulunması modeli ön plana çıkarmaktadır.

 

Bir cevap yazın