Tüylü Yeni Sezon Kaban Modelleri

Yeni sezon modasına uygun şekilde üretilen parçalardan biri olan tüylü kaban modelleri site içerisinde yer almaktadır. Kaban kategorisi içerisinde bulunan tüylü kabanlar, kol ucu ve yaka kısmında bulunan tüyler ile dikkat çekici hale gelmektedir. Cepli ve cepsiz modelleri ile farklı alanlara hizmet veren moda sektörü günden güne kendisini geliştirmektedir. Diz boyuna kadar uzanan boyu ile son zamanların en çok tercih edilen kaban modellerinden birisini oluşturmaktadır. Kolların uç kısımlarında bulunan tüyler, eski zaman vintage modasını yansıtmaktadır.

Vintage Görünümlü Kaban Modelleri

Vintage modasını yakından takip eden ve bu parçaları kullanan kişiler için üretilen parçalardan biri vintage kabanlardır. Vintage kaban modası sonbahar ve kış aylarının vazgeçilmez ürünlerinden biridir. Ekose ve çizgili desenleri ile hanımların ilgisini çeken bu modellerin farklı renk seçenekleri bulunmaktadır. Turuncu, kırmızı ve kahverengi ile muhteşem bir görünüm sunan vintage kabanlar, oluşturulan kombinlere farklı bir hava katmaktadır. Gömlek yaka şeklinde tasarlanan bu kabanların bel kısmında bulunan kemer şeklindeki kuşak ise kabanın havasını arttırmaktadır.

Vintage Görünümlü Kaban Model Renk Seçenekleri

Vintage görünümlü kaban satın almak isteyen kişiler farklı renk seçenekleri ile hanımlara sunulmaktadır. Tesettür kaban modellerinden biri olan vintage kabanlar, turuncu renk tonları ile geniş ürün yelpazesi sunmaktadır. Kırmızı, yeşil, bordo, mor, turuncu, siyah ve beyaz renkleri ile bu sezona damga vuran kaban modellerinden biri vintage kabanlardır. Modelin ön plana çıkan detaylarından biri olan canlı mor rengi, sonbaharın havasına renkli bir hava katmaktadır.

Vintage Tesettür Kabanlar İle Kombin Önerisi

Vintage kıyafet alışverişi yapmak isteyen kişiler kombin oluştururken yeni sezon ürünlerinden biri olan vintage kabanlara göz atmaktadır. Bu kabanların içerisine tarçın renk balıkçı yaka kazak ve koyu renk İspanyol paça pantolon giyerek üzerine vintage kaban tercihi yapılmaktadır.

Kabanın öne çıkan detaylarının sade kombin ile daha belirgin hale gelmesi, modaya uygun bir görünüm elde etmek isteyen kişiler için seçenek oluşturmaktadır. Sonbahar aylarına uygun bir kombin yapmak isteyen kişiler için bu kombinin altına deri topuklu ayakkabı tercih edilerek modaya uygun bir görünüm oluşturulmaktadır.

 

Bir cevap yazın