Tunik Şıklığı Moda Selvim’de

Bahar ve yaz aylarında bayanların tercihi elbette birbirinden şık ve renkli tunik modelleritunik modelleri Modada her yıl daha farklı tasarımlar ön plana çıksa da tunik modelleri 2015 yılının parlayan yıldızı oldu diyebiliriz. Moda Selvim’de sergilenen yılın modasına uygun tuniklerden dilediğinizi seçip siz de kendinize has, şık bir stil yaratabilirsiniz.

 

Genç kesim için oldukça cazip bir seçenek olan çiçek desenli tunik modelleri kot pantolon, kumaş pantolon ya da tayt çeşitleri ile güzel bir kombin oluşturacaktır. Papatya ve gül ağırlıklı desenlere ve canlı renklere sahip olan bu tunikleri giydiğinizde başörtüsü seçiminde düz renklere ağırlık vermeniz renk karmaşasından uzak, şık bir görünüm yaratacaktır. Yine genç ve orta yaşlı kesimin öncelikli tercihi olacak ince yazlık kot kumaştan üretilmiş tunikler de orijinal jean rengi ile günün her saati rahatlıkla giyilebilir, siyah-beyaz ya da canlı renklerdeki pantolon ve tayt çeşitleri ile kombinlenebilir.

 

Düz renklerdeki desensiz tunikler her yaş grubu bayanlar için uygun olacaktır. Bu tunikleri desenli eşarplar ile birlikte kullanarak daha hareketli bir görünüm elde edebilirsiniz. Dilediğiniz tuniği seçip klasik kesim bir pantolon ve topuklu ayakkabı ile gece gündüz son derece şık bir kombin oluşturabilirsiniz. Tuniğinizin altına tayt giymeyi tercih ederseniz yılın modasına uygun olan babetler şıklığın ve rahatlığın garantisi olacaktır.

 

Önden düğmeli, yandan gizli fermuarlı, arkası uzun ya da aynı boy tunik modelleri tesettür modasında önemli bir yere sahiptir. Hem şık hem de rahat bir giyim tarzına sahip olmak için siz de birbirinden güzel tunik modelleri arasından bedeninize en yakışacak olanı seçebilir ve alışverişinizi Moda Selvim ayrıcalığıyla evinizin rahatlığında gerçekleştirebilirsiniz. Mağaza mağaza dolaşmadan, sadece bir tık’la kolayca!

 

2 comments

Bir cevap yazın