Tunik Seçiminde Cesur Tercihler

 Tesettür tunikTunik elbiseler, farklı elbiseler ortaya çıkarmak, günlük yaşantı içerisinde şıklığı öne çıkarabilmek için tasarlanmış elbiseler arasında yer alıyor. Tesettür tunik denildiğinde akla, trend modeller, doğru kombinasyon seçimi gibi pek çok faktör geliyor. Bu nedenle tunik seçimi başlı başına bir tercih olmaktan çok kombinasyon sağlayan ürün olarak karşımıza çıkıyor.

 

Farklı model, renk ve kesim tasarımlarına sahip olan tunikler, ister pantolonlarla ister eteklerle uyum sağlanmak istendiğinde rahatça tercih edilebilir. Kadınların en çok tercih ettikleri tunik modellere baktığımızda; rahat, bol ve şıklığın bir arada olduğu seçimlerin ön plana çıktıklarını görebiliriz. Uzun ve kısa yapılı tunikler ise farklı kreasyonlarda seçim yapma imkanı sağlıyor. Bu seçim yapma hakkı, kadınların daha özgür uyumlar yakalamalarına, gün içerisinde bile mükemmel bir uyum sağlama şansını sağlıyor.

 

 Renk Seçimine Dikkat Edilmeli Mi?

 

Canlı renkler, her sene olduğu gibi bu senenin de en çok tercih edilenleri arasında yer alıyor. Özellikle kombinasyonda uyumun yakalanabilmesi için yapılan tercihler, renk seçiminin ön planda yer almasına olanak sağlıyor. Tunik seçiminde nasıl ki trend olan kesimler, işlemlere dikkat ediliyorsa aynı derecede renk uyumunun yakalanabilmesine de dikkat edilmelidir. Tesettür tunik seçiminde renk uyumu yakalayabilmenin en özgün yolu ise hangi renklerin birbiriyle uyumlu olduğunu tespit etmek olacak. Örneğin açık renkli tunik seçiminde kapalı renk pantolon veya etekler şıklığı ön plana çıkarabilir. Ancak alt elbise seçiminde açık renk seçimi daha basit bir kombinasyonun sağlanması için tercih ediliyor.

 

Tunik seçiminde her şeyden önce dikkat edilmesi gereken, stabil seçimlerin ötesine geçebilmektir. Çoğu kadın, seçim yaparken uyumun yakalanamaması endişesine kapılır. Oysa, seçim yapılırken beden tipinin bilinmesi ve renk uyumu hakkında bilgi sahibi olunması, kolay bir tercih için yeterli olacaktır. İdeal tunik seçimlerinin yakalanabilmesi için cesur davranılması, şıklığın ve mükemmel görünümün ilk adımlarıdır. Cesur bir şekilde giyinmeyen kadınların, hem renk uyumunu hem beden uyumunu yakalayabilmesi söz konusu olmayacaktır. Eğer şimdi özel bir görünüm elde etmek istiyorsanız, tunik seçiminde yavaş hareket etmeyin, hemen şimdi cesur ve şık tercihinizi gerçekleştirin.

 

Bir cevap yazın