Tunik Modelleri İle Yaza Hazır Olun

 

   Şık olmak için çok fazla zorluk çekmeye gerek yok. Hele ki günümüzde tesettür modası o kadar değişti ve genişledi ki, her bayan kendi tarzına uygun bir ürün kolaylıkla bulabilir. Her bayan için, tarzı ne olursa olsun tunik modelleri merak konusu oluyor. Her sezon beklenen yeni tasarım tunik ürünlerinde bu yıl da çok farklı ayrıntılar kullanılmıştır.

 

ŞIK OLMANIN KURALLARI

 

Şıklık kavramı zaman içerisinde değişse de, bayanlar aslında kendilerini özgün ve rahat hissettikleri kombinler içinde şık hisseder. Tunik modelleri ile son derece şık görünmek mümkün. Özellikle doğru parçaların birlikte kullanımı ile ortaya hem şık hem de rahat seçenekler çıkacaktır. Rengarenk seçeneklerle hazırlanan tunik modellerinde ayrıntılar da dikkat çekiyor. Çok fazla ayrıntı kullanılmamasına rağmen, kesimler ve ufak detaylar ürünlerin farklı bir hava içerisinde olmasını sağladı.

 

Lazer kesimli tunikler bayanlar tarafından yoğun ilgi görürken, geniş renk yelpazesi ise daha geniş kitlelere de hitap etmeyi sağladı. Bu denli kullanışlı olan tunik modelleri her bayanın kurtarıcısı olabilir. Çünkü tunik modelleri spor veya klasik bir tarz rahatlıkla yansıtılabilir. Sade eve salaş modeldeki bir tunik özellikle spor bir tarz için ideal olacaktır. Özellikle tek renk bir pantolon ile tunik tercih edilmeli. Bilek boyunda biten bir pantolon modeli ise klasik kesimli pantolonlar şık bir görüntü oluşturacaktır. Genelde bayanlar artık kendi tarzlarını ve zevklerini aynı anda yansıtan ürünlere yöneliyor. Dengeli kombin oluşturmak, şıklığın asıl göstergesidir. Hem renk hem de ürünleri modelleri bir birine uyumlu olmalıdır. Günlük hayatta rahatlığı ön plana çıkaran, abartısız ama şık parçalarla kombin yapılmalı.

 

TUNİK RENKLERİ YAZI YANSITIYOR

 

Her mevsimde trend olan renk seçenekleri var. Bu yaz tunik ürünleri ile her bayan cesur olabilir. Renklerle oynamak ve sıradan renk kombinasyonlarını unutmanın tam vakti. Çünkü bu kadar geniş renk seçenekleri sunulmuşken, standart çizgiler kullanmak her zaman avantajlı olmayabilir. Yazı yansıtan rengarenk seçenekler sayesinde özgün ve modern bir görüntü elde edilebilir. Pembe, pudra, yeşil, hardal ve çiçek desenleri bu yazı yansıtmaktadır. Koyu renklerin dışına çıkarak tunik renk seçimlerinde cesaretli davranmak şık olmanız ile sonuçlanacaktır.

 

Bir cevap yazın