Tunik Kombinleri

tunikSon yıllarda sokaklar ve vitrinlerde bir tunik şenliği var. Biz bayanların içinde kendimizi en rahat hissettiği parçalardan oldu tunikler. Tesettürlü tesettürsüz tüm bayanların rağbet ettiği, hamilelerin severek giydiği, abiye kıyafetlerde dahi öne çıkan bir trend. Ancak yanlış kullanıldığı durumlarda oldukça fazla. Tunik elbiseyle bluz arasında bir yerlerde olduğu için kombinlerken son derece dikkat edilmesi gerekmektedir. Tabii tuniği elbise olarak kullanmakta sakınca görmeyenler için pek fazla sıkıntı yok.

1- Tunikleri Taytlarla Kombinlemek.

Tunikler en fazla taytlarla kombinlenen parçalardır. Dize kadar uzanan modeller taytlarla daha şık gözükmektedir. Üstelik bu kombini vücut ölçüsü ne olursa olsun her bayan çok rahat kullanabilir. Tayt seçimi ise tamamen size kalmış. Daha vamp bir hava isteniyorsa deri kullanılabilir. Spor olmak isteniliyorsa kot taytlar da iyi bir seçim olacaktır Ayakkabı da ise mevsim kışsa bot veya çizme, mevsim yazsa babetler tercih edilebilir.

2-Bol Paça Pantolonlarla Tunikler:

Tunikleri bol paça pantolonlarla kullanmak ise en güzel seçenek. Bir pantolon bir tunikle etrafınıza bohem rüzgârlar estirebilirsiniz. Veya çok şık bir davetin en gözdesi olabilirsiniz. Bol paça pantolonla kullanılacak tuniklerde özellikle dikkat edilmesi gereken aynı tür kumaşların bir araya gelme özelliğidir. Eğer ipek bir tunik giyecekseniz mutlaka bol dökümlü ve ince kumaştan bir kumaştan yapılmış pantolon seçeneğiniz olmalıdır. Eğer kot bir tunikse tercihiniz bol paça bir kot pantolon çok yakışacaktır. Ayrıca bol paçalarla giyilecek olan tunikler asla belden oturtmalı yada robadan genişleyen modeller olmamalıdır

3-Tunik Üzeri Kemer Kullanmak:

Doğru kemerle kombinlenen tunikler tarzını en güzel şekilde yansıtacaktır. Bunun için yapılacak en doğru başlangıç kendi bel çevrenizi tanımaktır. Eğer kısa bir boy ve kalın bir bele sahipseniz tuniklerini ince bir kemerle tamamlayabilirsiniz. Bu şekilde bol olan tunikleriniz de daha derli toplu görünmenizi sağlayacaktır. Uzun boy ve ince beliniz varsa size önerimiz kalın kemer kullanmanız.

4- Elbise Tunikler

Uzun triko tunikleri kışlık elbise olarak kullanmak ta bu kışın en güzel seçim olacaktır. Bir zamanlar oldukça moda olan sonralarıysa kayıplara karışan trikolar tuniklerle geri döndü. Özellikle gençlerin çok beğeneceği bu tuniklerin en güzel eşlikçisi elbette ki uzun çizmeler.

Bir cevap yazın