Tunik ile Rahatlık ve Şıklık

tunikRahatlığı, şıklığı, sadeliği ve uygun fiyatıyla tunik, bayanların vazgeçilmez giyeceğidir. Dış giyim kategorisinde yer alan tunikler, her dönem moda trendlerin de model ve renkleriyle vitrinleri ve web sitemizin sayfalarını süslüyor.

Her mevsimde giyilebilen tunik, ister pantolon, ister etek üzerine giyebilirsiniz. Bahar veya sonbahar mevsiminde pardesüye gerek kalmadan dış giyim olarak kullanabilirsiniz. Birbirinden farklı model ve renklerde Moda Selvim’den sahip olabilir uygun fiyat ve ödeme çeşitlerinden yararlanabilirsiniz.

Tunik çeşitlerinde; önü lazer kesim, hırka görünümlü, yelek görünümlü, göğsü düğmeli, kot görünümlü, önü fermuarlı, cebi taş işli, lale, gömlek tunik, beli kemerli, broşlu zigzag tunik, etnik desenli, kolyeli anvelop, dantel detay, çift katlı tunik, şifon yelekli, çift yakalı tunik gibi daha bir çok çeşit ve bu çeşitlerin değişik renklerine sahip olabilirsiniz.

Tunik kıyafetinin bir başka önemli detayı ise boyunun dizlere kadar olmasıdır. Dizlere kadar uzunluğu, bayanları hem ince gösterirken, hem de daha şık olmalarını sağlamaktadır. Bayan giyimde tamamlayıcı kombinelerde alt giyim ile mükemmel uyum sağlayarak modanızı ve şıklığınızı arttırmaktadır.

2015 yılının en çok satan modellerinden olan gömlek tunikler, özellikle genç bayanların tercihi oldu. Gömlek modeli ile ince zarif yapısı yanında gömlek düğmeleride ayrı bir şıklık kazandırmaktadır.

Her dönemin modası olan bir başka tunik modeli ise kot kumaş tunikler. Modasını hiçbir zaman kaybetmeyen kot kumaş, bayanlara rahatlık sağlamakta ve aynı zamanda sportif bir duruş sergilemektedir. Kot kumaşlarında tunik modellerinde birbirinden farklı renk tonları ve kotun vazgeçilmez özelliği olan taşlanmış kumaşlardan tasarlanan Moda Selvim Tunikleri yine en fazla tercih edilen model arasındadır.

Önü açık olarak tasarlanan tunik modellerinde ise, tunik içine giyeceğiniz kombineleri tamamlayarak şık bir görüntü kazanırsınız. Açık renk bir tunik içine koyu tonlarda bir kombine ile renk kontrastınızı tamamlar ve şık görünümünüzü her daim sağlamış olursunuz.

Her bedene ve her tarza uygun olan tunik modellerimiz, her dönem yeni ürünlerle zenginleşmektedir. Güncel modayı ve günlük giyim modasını takip eden Moda Selvim, müşterilerinin zevk ve istklerinede her zaman uyumlu olmaktadır.

Detaylı Bilgi İçin Tunik ürünlerimizi inceleyiniz

Bir cevap yazın