Tunik Hangi Parçalarla, nasıl Kombinlenir?

 

            Kapalı hanımların hem akşam şıklığın hem de gündüz şıklığının bir parçası olan tunik; tesettür giyimin en önemli parçalarındandır, Hem pantolonlarla, hem de eteklerle kombinlenen tunikler rahat kullanıma sahip olan en özel parçalardır. Özellikle çalışan bayanlara ayrı bir avantaj sağlayan tunikler, doğru parçalarla kombinlendiği sürece her ortamda şık ve asil görünüm sağlamaktadır. Uzun tunik kot tunik triko tunik, gömlek tunik gibi pek çok çeşit bulunmaktadır. Ancak pek çok bayan tuniği kombin ederken çok büyük yanılgılar yaşamaktadır. Özellikle etek ile kombine ederken çok yanlışlar yapılmaktadır. Bayanların tunik kombinlerinde sıkıntı yaşamaması için, birkaç önerilerde bulunacağız. İşte tunik kombinleri…

 

Tuniklerin En Yakın Dostu Pantolonlar

           Tunik etekler ile de uyum sağlasa da, aslında tuniklerin en yakın dostu pantolonlardır. Rahatlığınızın en önemli parçası olan pantolonlarınız ile tuniğinizi kombin ederken dikkat edeceğiniz en önemli nokta paçanın dar ya da geniş olmasıdır. Eğer giyeceğiniz tuniğiniz belinize oturmayan tarzda ise geniş kesimli ya da bol paça pantolon tercihiniz son derece yanlıştır. Çünkü bol ya da geniş paçalı pantolon ile belinize oturmayan tuniği kombinlediğiniz zaman sizi olduğunuzda daha da yapılı ve iri gösterecektir. Bunun yerine boru paça ya da çizme paça pantolonları tercih etmelisiniz. Bu şekildeki kombin siz hem zarif ve asil gösterirken diğer yandan da boyunuzu biraz daha uzun gösterecektir.

 Etekler İle Kombine Edilmesi

 

Tuniğin en zor kombinlediği parçalar eteklerdir ve pek çok bayan etek tunik kombinizde çok büyük hatalar yapmaktadır. Eğer tunik etek kombin yapmak istiyorsanız, tuniğin boyunun uzunluğuna dikkat etmeniz gerekiyor. Çünkü etek tunik kombinizde en önemli nokta budur. Kalçanın üst kısmında biten tunikler ile etek kombini e ideal seçim olacaktır. Daha uzun tuniği kullanabilmek için de modelinin uygun olması gerekir. Sert kumaştan tasarlanmış tuniğinizi de önden yırtmaçlı uzun eteğiniz ile kombine edebilirsiniz. Ya da geçen sezonun modası olan arkası uzun tunikler ile etek kombini yapabilişiniz. Ancak burada da dikkat etmeniz gereken en önemli nokta şık bir görüntü oluşturmak. Bu tarz kombinler de spor seçimler değil de, klasik çizgiler daha başarılı olmaktadır. Aradığınız tarzda tunik modellerini ve kombine edeceğiniz en özel parçaları Modaselvim online alışveriş sitesinde bulabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın