Tunik Beden Ölçüleri

Tunik satın alacaksanız mutlaka beden ölçüleri hakkında fikir sahibi olmanız gerekir. Çünkü tunik bedenlerinin büyük bir kısmı standarttır ve standart ölçülerin nelere denk geldiğini bilmek kullanılabilir bir alışveriş yapmanızı sağlar. Tunik beden ölçüleri her marka için farklılık gösterebilecek kadar farklı kalıplar taşı dahi beden ölçüleri bilinir ise; ölçülere denk gelecek şekilde beden seçilir ve hangi beden olduğunun önemi olmadan tam olarak tercih ettiğiniz ölçüleri almış olursunuz.

 

Beden Seçimi

 

Tunik beden seçiminizi yapar iken muhakkak; bel – göğüs ve basen ölçüleriniz bilmeniz gerekir. Size en sık kullanılan tesettür markalarının standart olarak kabul etmiş oldukları ölçüleri verelim ve sizler kendi ölçülerinize göre hangi beden tunik giydiğinizi ayarlama hakkınızı kullanın. İlk olarak; standart 1 için beden ölçülerinizin; 86 – 68 92 olması gerekir. Yani siz standart bir adı verilen beden ölçülerine sahip iseniz o halde bedeninizin en genel kabul edilen şartlar dahilinde 36 olduğunu söylemek yanlış olmaz. Standart 2 için ise yani bedeninizin 38 olduğunu söylemek için ise; 90 – 72 – 96 ölçülerine sahip olmanız gerekir. Sırası ise; göğüs, bel ve kalça olarak bu ölçüleri taşımanız tesettür giyim ürünlerinden tunikleri rahatlık ile gerekir.

 

Büyük Beden Tunik Ölçüleri

 

Tunik kombini yapmayı tercih ediyor ancak büyük beden olduğunuz için ölçülerinizi tunik bedenleri ve standartları dahilinde denk getirmek konusunda güçlük çekiyor iseniz o halde yapmanız gereken yine aynı şekilde genel kabul görmüş olan ölçüler ile bedeninizi belirlemekten başka bir şey değildir.

 

Tunikte Beden

 

Büyük beden sayılabilecek ölçüler ise; 104 – 88- 114 olarak 44 beden ilk sırada gelir. 46 beden ölçüleri ise; göğüs, bel ve kalça olarak sırası ile 108 – 92 -118 olarak şekillenmiştir. Üçüncü büyük beden ise; 48 olarak belirlenmiştir. 112 – 96 – 122 sırası ile ölçüleri gösterir. 54 ise en büyük tunik bedeni olarak belirli aralıklar ile karşımıza çıkmakta olup ölçüleri sırası ile 124 – 108 – 134 olarak belirlenmiştir. Tesettür Tunik bedenlerinizi seçer iken ürünün kalıplarındaki bol ve dar kesimleri göz önünde bulundurmanız gerekir.

Bir cevap yazın