Tuanay Deri Etekli Ekru-Mor Renkli Kombin

Evet hanımlar, bugünkü kombinimizi deri parçalar kullanarak oluşturduk. Yaz aylarının vazgeçilmez rengi olan ekruyu, mor renkli deri etek ile  kombinledik. Yeni sezon ürünü olan Tuanay Deri Etekli Kombin mevsimliktir. Bahar ve yaz aylarında terletmeyen gömlek kumaşı sayesinde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Kombindeki eteğin yapımında gerçek deri kullanılmıştır ve dolabınızın içine suni deriler gibi kötü koku yaymaz. Mevsimlik bir deri kumaşı kullanıldığından iç gösterebilir. Ancak bunu engellemek için eteğin iç kısmında arkasının görünmesini engelleyecek astar kullanılmıştır. Bu astar sayesinde endişe duymadan rahatça hareket edebilirsiniz. Deri dediğimiz zaman terleten yazın güneşi emen bir kumaş aklınıza gelebilir. Ancak bu üründeki eteğimiz üretildiği deri itibariyle bu tarz sıkıntılara neden olmaz. İnce deri kumaşından üretildiğinden etek üstüne şifon gömlekler ya da ince penyeden badiler tercih edebilirsiniz. Biz tercihimizi gömlekten yana kullandık.

Etek üzerine kullandığımız gömlek iç çamaşırını göstermeyen kalın kumaş üzerine şifondan yapılmıştır. Gömleğin bilek ve omuz kısımlarında eteğin kumaşından yapılmış deri detaylar ekru rengi ile oluşturduğu ahenk etek ile uyumlu bir görüntü kazanmasını sağlıyor. Terletmeyen kumaş kullanılarak yapılan ürünümüzü şu sıcak yaz günlerinde korkmadan haraket ederek kullanabilirsiniz.

Etek ve gömlekten oluşan bu kombindeki parçaları ayrı ayrı kullanarak da şık kombinler oluşturabilirsiniz. Ancak bizim bugün sizler için oluşturduğumuz kombini dolabınızda bulundurmanızda fayda var deriz. “Ne giyeceğim?” diye düşünmeden askıdan hazır alıp giyebileceğiniz ve bir iftar davetine gidebileceğiniz parçalar. Sıcak haziran akşamlarında kendinizi rahat hissedebileceğiniz kıyafetler giyerek de şıklığı yakalayabilirsiniz. Şıklık kendinizi rahatsız hissettiğiniz kıyafetlerde saatlerce diken üstünde oturarak elde edebileceğiniz bir şey değildir. Bulunduğunuz ortamda kendinize güvenen edalarla var olabilmeniz için bulunduğunuz kıyafet içinde rahat etmeniz gerekir. Tuanay Deri Etekli Kombinde hem rahatı hemde şıklığı yakalayabilirsiniz. Modaselvim’de tesettür modasının en çok tercih edilen parçalarından hazırladığımız kombinler ve tek parçalarla ilgili sizlere vereceğimiz bilgileri neyi ne ile giyebileceğinizi bloğumuzdan takip ederek bilgi sahibi olabilirsiniz. Güzel bir parçayı beğenip almak ne kadar önemli ise asıl önemli olan o parçayı diğer parçalarla birleştirmenizdir. Şık olmak için öncelikle bunun bilincinde olmamız gerekir.

 

6 comments

Bir cevap yazın