Triko hırkalar vitrinde

Triko hırkalar en gözde kışlık kıyafet olarak dolaplarımızda yer alır. Her hanım soğuk kış günlerinde çantasında taşıyacağı ya da üzerine geçirebileceği bir hırkaya sahiptir. Son zamanların nakış, renk, desen gibi farklılıklara yol açan ayrıntıları artık hırka modellerinde de gözle görülür biçimde arttı. Moda Selvim birçok yeni ürünü beyaz ekrana taşıyor, bunlar içerisinde triko hırkalar en revaçta modeller olarak kendilerini göstermekteler. Desen ve renk seçenekleri, canlı tonları birbirinden harika görünümleri ile sıralanıyorlar. Uzun triko hırkalar kolay kombin yapılabilir olmak ile beraber, tüm tesettürlü hanımların da kışlık giyimde favorisi. Tunikler ile birlikte de kolay kombin yapılabilen bu hırka modeller ile salaş ve spor bir tarza merhaba diyebilirsiniz.

 Triko Hırka Modelleri ile Şık Kombinler

Hırka triko modellerinizi etek gömlek kombinlerinizde tercih edebilirsiniz. Eşarp ile bütünlük sağlamakta zorluk çekmeyen bu hırkaları klasik kombinlerinizin de üzerine geçirerek zarif bir görünüm elde edebilirsiniz. Spor giyim sizin için daha ideale bir tarz ise O zaman Jean ve tunik kombinlerinizde kesinlikle triko tercih etmelisiniz. Spor giyime kolay uyum sağlayan bu triko hırka modeller, geometrik ve spor çizgiler içeren desenler ile de spor bir görsele hâkim. Spor ayakkabılar ve şal modelleri ile aksesuar detayları da tamamlayarak harika bir görünüm elde edebilirsiniz. Hem spor bir stil ve hem de şık bir duruş sizi bekliyor.

Harfler Trikolarda Hayat Buluyor

Kelimelerin desen haline gelip hırka yüzeyinde hayat bulduğunu görüyoruz. Moda Selvim’in en yeni üyesi olan hırka modellerinde kelime ve harf desenleri de dikkat çekici bir rol oynuyor. Göz alıcı dolgun renk kontrastına sahip örnekler harf ve kelime figürleri ile de canlılık kazanıyor.  Siyah bilek pantolon ve siyah tunik ile muazzam bütünlüğü yakalayabilirsiniz. Triko hırka modelin üzerine istediğiniz desen ve renkte şal tercih edebilir ve istediğiniz stil ayakkabı ile kombini sona erdirebilirsiniz. Güzel olmayı tüm kadınlar sever ve benimser fakat bakımlı ve kaliteli olmak her zaman bütçe isteyen bir faktör olmuştur. Bunun farkında olan Moda Selvim sizlere uygun ve bütçenize hitap eden kaliteli ürünler ile sürekli olarak vitrinini tazeliyor. Eğer sizler de uygun fiyat ve kalite garantisi ile alışveriş yapabilme ayrıcalığını yaşamak istiyorsanız www.modaselvim.com sizi bekliyor.

Bir cevap yazın