Trend Tesettür Modelleri

Uyumlu kombinler oluşturulurken trend tasarımlardan izler taşıması son derece önem taşımaktadır. Tesettür kombinlerinde deri ceketler de her dönem tercih edilen seçimlerden biri olmaktadır. Kombinler oluşturmak için elbiselerde ihtişama destek vermelidir. Yeni sezon ürünlerinde en iyisi hedeflenerek zariflikten ödün verilmeden tasarımlar yapılmaktadır. Tesettür kombinleri yapılırken canlı ve rengarenk kumaşlar tercih edilmelidir. Tasarlanan yeni sezon elbiselerle göze çarpan yenilikler kombinlerle uyum içinde olmayı sağlayacak ürünleri hazırlamıştır.

 

Moda Trendlerine Uygun Kombinler

 

Yeni sezon ürünleri tesettürde son trendlerden izleri taşımaktadır. Giyimlerinde son noktayı koyarak farkını yaratan tesettürlü hanımlar yeni sezonda da elbiselerde düz ve sade elbiseleri seçmektedir. Tesettürde kombinler yapılırken eşarp seçimi de son derece önem taşımaktadır. Son bahar desenleri eşarplarda kullanılarak modern detaylarla kaplanmıştır.

 

Rengarenk Kıyafetler

 

Tesettürlü bayanlar geçmiş dönemlerde tek düze giyim tarzında giyinirken modacılar tesettürlü bayanlar için ürettikleri farklı giyim seçenekleri ile tek düzelikten kurtulmuştur. Günümüzde kıyafet modelleri renklilik ve farklılık göstermektedir. Kıyafetler vücut ölçüsüne uygun, şıklıktan izler taşıyarak üretilmektedir. Yaz aylarının tesettür kombin modelleri canlı ve rengarenk kumaşlardan oluşmaktadır. Sezona uygun, yakışan kıyafetlerle her daim şık olmak mümkün olmaktadır. Mevsimlere uygun tesettür giyim elbise modelleri seçilmesi gerekmektedir. Pamuklu kumaşlar da terletmediği, kırışma yapmadığı için her zaman tercih edilebilen kumaş türüdür.

 

Zıt Kombinler Oluşturulurken Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

Pantolon ve gömlek modellerinde de zıt renkler yer almalıdır. Tesettürlü bayanlarda uygun şekilde uzun renkli gömleklerle oluşturdukları kombinlerinde yaz aylarında tercih edecekleri spor seçenekleri oluşturmaktadır. Şık tesettürlü bayanlar her sezon tercih edecekleri kıyafetleri kombinlerinde sıklıkla kullanmaktadır. Modern tesettürlü bayanlar ayakkabı, çanta, aksesuarlarıyla kombinlerini tamamlamaktadır. Uzun gömlekler keten pantolonlar, kot modeller şık kombin seçenekleri arasında yer almaktadır. Bizler şık ürünlerle her yaşa, her zevke hitap etmekteyiz.

Bir cevap yazın