Trend Tesettür Kap Modellerinde Kullanılan Ayrıntılar

Tesettür kap modellerinde bu sezon farklı materyallerin kullanılması ile oluşturulan ürünler trend seçenekler arasında yer almaktadır. Tüm trend tasarımların bir araya getirilmesi ile oluşturulan ürün yelpazesinde, bayanların tarzlarını yansıtan tasarımları kolaylıkla bulabilmeleri amaçlanmıştır.

 

Kap modellerinde kürk, deri, fermuar, düğme, nakış kullanımı gibi birçok seçenek bulunmaktadır. Bu ayrıntıların birleşmesi ile oluşan modeller ise trend ürünleri meydana getirmektedir. Özellikle kaşe kumaş kullanımı sağlanmaktadır. Kaliteli kaşe kumaş, kış aylarında içinizi ısıtacak tasarımların yaratılmasına yardımcı olmaktadır. Ürünler ayrıntılar haricinde sezonun trend renkleri ön planda tutularak meydana getirilmiştir. Klasik ve spor tasarımlar ile günün her anında kullanılabilecek tasarımlar meydana getirilmiştir.

 

 Tesettür Kap Modellerin Öne Çıkan Nakış Ve Deri Detayları Nasıl Tasarlanmıştır?

 

Özellikle klasik tesettür kap modellerini tercih eden bayanlara yönelik oluşturulan, düz kesim ve deri detay ile tasarlanan, kaşe kap modelleri dikkat çekmektedir. Bu modeller düz kesim ile dikilerek, diz altında biten bir uzunlukta tasarlanmıştır. Kaşe kumaş kullanımı sağlanırken, fermuar detayının bulunduğu bölümde deri şerit, göğüs detayında ise yine deri geçişi kullanılarak tasarım tamamlanmıştır. Klasik ve şık bir görünüm oluşturan model yaka kısmında kürk detayı ile desteklenmektedir. Modeller kullanılan renkler ise bordo, haki, siyah, lacivert, gri ve kırçıllı desenler olarak belirlenmektedir. Sezonun trend ürünleri arasında yer alan model bayanların soğuk kış günlerin şık ve dinamik görünmelerine olanak sağlamaktadır.

 

Sezonun dikkat çeken diğer tesettür kap modelleri ise nakış kullanılarak oluşturulan kap modelleridir. Bu kap modellerinde yine kaşe kumaş seçimi yapılmaktadır. Deri detaylar yerine nakış işlemesi ile kullanılan çiçek modelleri görülmektedir. Düz kesim ve belden kuşaklı kap modellerinde kol kısımlarında ya da manşetlerde çiçek motiflerinin uygulaması görülmektedir.

 

Çiçek uygulamaları renkli dokuma ile gerçekleştirilmektedir. Kol bölgesinde nakış detaylı, kaşe kap modelleri gülkurusu, haki, siyah ve lacivert gibi sezonun trend renkleri ile oluşturulmaktadır. Çiçek desenlerinin kullanıldığı, hareketli kesim kap modelleri de bayanlar tarafından tercih edilmektedir. Ön kısımdan daha kısa, arka kısımdan daha uzun bir etek biçimi ile kesimi sağlanan bu tasarımlarda, çiçek modelleri tasarımın gövdesinde ve büyük motifler şeklinde uygulanmaktadır.

 

Bir cevap yazın