Trend Olan Tesettür Elbise Modelleri Nelerdir?

 

Tesettür elbise modelleri bayanlar için özel tasarımlar oluşturması ile çok farklı modelde ve çok farklı tasarımda tercihler sunuyor. İş ve büro ortamında giyilebilen tesettür elbise modelleri yanında günlük hayatta giyilebilen değişik formatta tesettür elbise modelleri ile bayanlar her mevsim ve her iklim şartında farklı giyim tercihlerine sahip oluyor.

 

 Ofis Ortamında Trend Olan Tesettür Elbise Modelleri

 

Bayanların ofis ortamında giymesi için tasarlanmış olan tesettür elbise modelleri ele alındığında bu konsepte çok sayıda tercihi görüyoruz. Bu tercihlerden en çok kullanılan modellere baktığımızda ise öncelikle sade tasarımı ile dikkat çeken lazer kesim elbise modeli öne çıkıyor. Boydan tek parça tasarımı ile öne çıkan bu model bel bölgesinde bulunan kumaş kuşak ile şık bir tasarıma dönüşüyor. Tercih olarak ipek eşarp kullanılabilen bu modellerde uzun şal da tercih edilebiliyor.

 

Ofis ortamı için kullanılan modellerden biri de gül detay kemerli tesettür elbise modelidir. Çok sayıda tasarım tercihi olan bu model altın rengi ve siyah renkli kemer tercihi ile kullanılabilirken eşarp tercihi için de genellikle açık parlak tonlarının olduğu eşarplar kullanılıyor. Ayakkabı ve çanta olarak da klasik tasarımlı aksesuarlar kullanılan bu tasarımda topuklu ayakkabı ve siyah düz tasarım çanta ideal aksesuarlardır.

 

 Yazlık Tesettür Elbisede Trend Seçenekler

 

Tesettür elbiseler yazlık modelleri baktığımızda bu modellerin en çok kullanılan tercihi olarak öne çıkan ağaç desen pul payet elbise modeli ve gipürlü kalem etek abiye elbise modeli bayanların en çok tercih ettiği modellerden biri oluyor. Bu modeller topuklu ayakkabı ve klasik ayakkabı ile kombinleme imkânı sunduğu gibi spor tarzı ayakkabılarla da kombinleme yapılabiliyor. Yazlık tasarıma sahip olan bu modeller eşarp tercihi yanında da şal tercihi olarak da kullanılabilirken çanta tercihi olarak özgür seçimleri imkân sağlıyor.

 

Yazlık tesettür elbise modellerinden öne çıkan diğer tercih de cepli düğmeli tasarımı ile kolları nakışlı tunik elbise modelidir. Modelin temel özelliği işlevsel tasarımı olurken pardösü tasarımına sahip olan bu model bayanların günlük hayatta kullanabildikleri ve açık tonları ile çok sayıda tercihinin olduğu özel bir modeldir.

 

Bir cevap yazın