Trend Bir Tesettür Kombin Nasıl Yakalanır?

Tesettür dünyasının her geçen gün genişleyen ürün yelpazesi beraberinde bu tesettür parçalarının tesettür kombin nasıl yapılabilir? sorusunu getirmektedir. Çok fazla alternatif olduğundan dolayı, Şükrü kombin yakalamak biraz zor olmaktadır.

 

 Doğru Alışveriş

 

Tesettür dünyasında tek tek satın almaktan ziyade çoklu satın almak kombin yapmak adına daha iyi sonuçlar çıkarmaktadır. Aynı zaman fiyat açısından ekonomik olmaktadır. Doğru bir tesettür kombin için iki ya da üç parça seçilecek ise hepsini aynı anda alabilmek gerekmektedir. İkiden fazla parçayı almak gerekiyorsa ve buna maddi olarak imkan yoksa en az iki parçaya düşürülmek kaydıyla daha az parça alınabilir.

 

Örneğin bir tunik ve pantolon ikili tercih yapılacaksa, belirlenen tarzda göre, spor veya klasik, hangi tarz olacaksan ona göre seçimler yapılmalıdır. Spor tarz bir seçim yapılacak ise. Canlı renklerde, üzerinde figür olabilir, bir tesettür tunik ve geniş paça kot pantolon ile kombin yapılabilir. Eğer üçüncü parça alınacaksa uygun renk tonlarında şal tercih edilmelidir. klasik bir stil ortaya konacak ise, aynı kombinin klasik tarzı oluşturulabilir. Koyu ve sade tonlar da bir tesettür tunik ve bilet parça bir kumaş pantolon ile muhteşem bir zariflik sağlanabilir. Doğru bir kombin için yapılması gereken, öncelikle tarzın belirlenmesi ve doğru bir şekilde alışveriş yapılmasıdır.

 

 Tamamlayıcı Aksesuarlar

 

Doğru bir tesettür kombin için diğer bir önemli nokta ise tamamlayıcı aksesuar seçimidir. Çünkü kıyafetler ne derece güzel olursa olsun yanlış aksesuar seçimi kıyafetin de kötü görünmesine neden olmaktadır. Klasik tarz, spor tarz ya da spor ve klasik tarzı bir arada tutmak isteyenler, öncelikle ne tarz istenildiği belirledikten sonra ona uygun aksesuarların seçimini yapması gerekir.

 

 Gidilecek Ortam

 

Kombin belirlemede dikkat edilecek bir hususta, kombinin yapılacağı ve daha sonra gidilecek mekan belirleyici olmaktadır. Senin tarzın ne olursa olsun her ortama kendi tarzında gidemeyebilir. Bu anlamda özel bir davete gidiliyor ise daha sade ve düz aksesuarlar seçilmelidir. Kişinin gittiği ortamda sırıtacak bir kombine sahip olması kendini kötü hissettirecektir. Çünkü artık günümüzde karakter, konuşma, hareket ve tavırlar ne derece önemli ise kıyafet ve dış görünüş de o derece önem arz etmektedir.

 

Bir cevap yazın