Tessettür Giyimde Tunik Modası

 

Son yıllarda tesettür kullanan bayanların sayısı oldukça artış gösterdiğinden tasarımcılar daha çok tesettür giyim üzerine çalışmaktadırlar. Bu durumda da farklı model ve renklerde tesettür giyim modelleri üretilmektedir. Sadece bayanlara özel üretilen tesettür giyim içinde her türlü model giyim bulmak mümkündür. Gerek salaş duruşu gerekse vücut hatlarını belli etmeyen duruşu ile bayanların vazgeçilmezi haline gelen tesettür tunik modelleri günümüzde birçok bayan için tercih sebebi olmuştur. Tuniklerin altına giydikleri pantolonlar ile kombinlerini tamamlayıp şık bir görünüme kavuşurlar. Tesettürlü olmayan ve fiziğine güvenen bayanlar ise dar tunikler de tercih edebilmektedirler. Tunik giyilirken altına giyilecek giysi çok önemlidir. Bol kesim bir tuniğin altında dar pantolonlar çok şık ve zarif durmaktadır. Tunik altına etek hiç hoş görünmemektedir. Dar ve siyah renkli tunikler giyildiğinde alt kısma geniş paça kesim pantolonlar da tercih edilebilir. Bu tarz kombinler dışında yapılacak kombinler çok şık durmamaktadır.

 

Tunik seçerken içinde bulunulan mevsim de oldukça önem arz etmektedir. Tesettür tunik modelleri mevsimlerine ve giyildikleri mekâna göre şekil değiştirebilmektedirler. Bazı ince kumaşlı kısa kollu tunikler kumaşı gereği yalnızca yaz aylarında giyilirken, bazı kalın kumaşlı tunikler ise kış aylarına uygundur. İsteğe göre tasarımcılarımız farklı çeşitlerde tunikler üretmişlerdir. Bazı tunikler alt kısma tayt giyilerek de kullanılabilir. Şık ve gösterişli bir mekanda akşam yemeği için bile tunik tercih edilebilir. Böyle bir mekanda siyah ya da koyu renk tunik tercihi yapıp, ayakkabı olarak topuklu bir ayakkabı ile çok şık olabilmek sizin elinizdedir.

 

Tunikler tesettür giyimin vazgeçilmez parçasıdırlar. Siz tesettürlü bayanlar için, tesettür giyimi kendine giyim tarzı edinmiş bayanlar için özenle hazırlanmış tesettür tunik modelleri sadece modaselvim.com internet sitemizdedir.Tesettür tuniklerin tüm renk ve desenlerini sizler için hazırladık. Ekose, etnik, kazayağı, nakışlı, geometrik gibi farklı desenlerle modaya öncülük ederken pudra, petrol, mavi, yeşil, saks, vizon, somon, buz mavisi gibi renklerle de kendi tarzınızı belirlemek sizin elinizdedir. Her keseye uygun tunik fiyatları ve kapıda ödeme seçenekleriyle yüzleri güldüren modaselvim.com giyimin öncüsü olmaya devam etmektedir. Tesettür tunik giyimine dair her şey buradadır.

 

Bir cevap yazın