Tesettürün Vazgeçilmezi Pardesü

pardesüPardösü tesettürlü bayanların değişik renklerde ve her geçen gün ilerleme kat eden modaya uyarladığı ayak bileklerine kadar uzanan ve çok tercih edilen bir tesettürlü bayan giysisidir. Ayrıca bayanların vazgeçilmezi olan pardesü serin havalarda da bayanların işini kolaylaştıran bir giysi olmuştur. Genellikle tesettür giyimlerinde yeni bir moda tarzı olarak ta bilinen pardösü modelli giysiler çok fazla renk ve desene sahip olup, çok geniş bir alıcı kitlesine de sahiptir. Daha önceleri tek renk olan pardösüler şu anda her renkte cıvıl cıvıl bir görüntüye sahip farklı model ve desenleriyle de tesettürlü bayanların en gözdesi haline gelmiştir.

 

Her renkte her bedene uygun kimisi taşlı kimisi dantelli modelleriyle yeni bir moda akımı oluşturan pardösüler artık bayanların vazgeçilmezi haline gelmiştir. Ve birçok kesim yaş olarak her kesime hitap edebilen pardösü modelleri her yerde kolayca bulunabilmektedir.  Peki, pardösü giymenin faydaları nelerdir? Bir bayanın giydiği elbise nasıl olmalıdır? Kadının kıyafeti genel olarak el ve yüz dışında bütün vücudu örtmesi gerekir, giyilen kıyafetin saçları da içine alacak şekilde vücudu ayak bileklerine kadar kapatmalıdır. Vücudu el ve yü dışında hangi elbise kapatıyorsa ismi ne olursa olsun bir kadın onu giyebilir. İşte bu ancak pardesü ile mümkündür.

 

Aynı zamanda tesettürlü bir bayanın giydiği elbisenin vücut hatlarını belli etmemesi gerekiyor ve bol olması da oldukça önemlidir. İşte bunu yapmanın en kolay yolu da pardösü ile oluyor. Yani burada önemli olan tesettürlü bir bayanın dar elbiseler giyerek ve bu giydiği dar kıyafetlerle dışarı çıkıp erkeklere karşı bir his oluşturmamasıdır.

 

Bunu önlemenin yolu da son zamanlarda tesettürlü bayanların her model ve renkte kolay bir şekilde ulaşabileceği pardesü ile mümkündür. Bu sayede bir bayan hem güzel bir görünüme, şıklığa bürünecek hem de her geçen gün farklı model ve renklerle insanların gözlerini kamaştıran modaya da ayak uydurmuş olacaktır. Ayrıca pardösülerin içine istediğimiz şekilde kıyafetler mümkündür. Örneğin soğuk kış günlerinde ince kıyafetlerde rahatsız etmeden giyme imkânı sunmaktadır.

Bir cevap yazın