Tesettürün Simgesi Pardesü

 

G.M.Z. Tesettür          Tesettürlü giyim, el ve ayaklar hariç vücudun kapanması, baş kısmına da başörtü takılmasıdır. Böylece tesettür giyim oluşturulur. Tesettür giyimde önemli noktalardan biri olan giyim şekilleri, tesettürün temelini oluşturmaktadır. Binlerce yıllık kültürümüz olan tesettür, Avrupa giyim tarzının sınırsız tarzına karşılık, sınırları olan ve insancıl olan bir tarzı vardır.

 

PARDESÜ VE TESETTÜR

 

Giyim konusunda tesettür kültürü, başörtüsü ve şal gibi giysilerle kendisini tamamlamaktadır. Pardesünün bütün vücudu kapatması, vücut hatlarını örtmesi, tesettürün göstergesidir. Bin bir renk ve desenlerle üretilen pardesü çeşitleri, tesettür severlerin hizmetine sunulmuştur. Kışlık ve yazlık modellerle, her mevsim rahatlıkla kullanılan pardesü çeşitleri, uygun fiyatlara sunulmaktadır. Gençler için ve yaşlılar için pardesü temin etmek kolaylaşmıştır. İnternetin gelişmesi ile internet mağazalarından, bir dokunuşla, hayalinizdeki pardesüye kavuşabilirsiniz.

 

PARDESÜNÜN ÇEŞİTLERİ

 

Tekstil teknolojisinin baş döndürücü bir hızla büyümesi ile birlikte, kaliteli ve estetik pardesü çeşitleri, hızlı bir şekilde üretilmektedir. Binlerce renk ve desen, çok kısa zamanda müşterilerin hizmetine sunulmaktadır. Modellerin çok olması ve şık olması, müşterilerin seçimini zorlaştırmaktadır. Kaşe, Yakası garnili, beli drapeli tensel, önü cepli, sağomuz fermuarlı, deri cepli, Mevlana vizon dantelli kot, sırtı pelerinli, metal aksesuarlı, omuzları işli kot, kapşonlu, beli drapeli, tensel pardesü, nakışlı kot, göğsü çift cepli ve fiyonkli gibir binlerce tasarım sizleri beklemektedir. Renklerin bütün tonlarını bulabileceğiniz sanal mağazada, oturduğunuz yerden, hayalinizdeki pardesüyü, hızlı kargo aracılığı ile almanın keyfini yaşayın.

 

Kışlık kaşe cinsi padesüler, yazlık ince kumaşlı pardesüler ve daha birçokk kaliteli kumaştan üretilen pardesüler, tesettürlü olarak üretilmektedir. Tesettürlü giysiler bir bütündür. Pardesü üzerine başörtüsü veya şal almalısınız. Birbirlerin ile uyumlu renkleri sipariş etmeniz oldukça kolaydır. Pardesü, vücut hatlarını gizlediği için, tesettürü koruyan bir üründür. Pardesü olmadan başörtüsü de tesettür olarak yarım kalır. Bu nedenle pardesünün tesettürde önemli bir yeri vardır.

 

Mağaza mağaza gezmeden, cep telefonundan binlerce renk ve tasarımlı pardesü çeşitlerine ulaşmanız oldukça kolaylaşmıştır. Aradığınız renkleri ve desenleri veya aradığınız yeni ürünleri, internet sayfasında bulabilirsiniz. Etek, bluz, tunik, ferace, kap, kaban, ceket ve eşofman türlerinin tesettürlü olanlarını da internetten sipariş etmeniz artık çok kolay bir hale gelmiştir.

 

Bir cevap yazın