Tesettürün Gözde Kombinleri

tesettur-kombinTesettür giyim son zamanlar da oldukça gelişti. İnternet siteleri ve tesettür adına özel açılan mağazalar sayesinde kapalı bayanlar artık eskisi kadar kıyafet bulma sorunu yaşamıyorlar. Uzun pantolon üzeri tunikler, kaplar, feraceler, kalem etekler, kloş etekler, çeşit çeşit pantolon ve etek üzeri gömlekler her tür kıyafeti bulmak şimdilerde oldukça kolay. Ayrıca tesettürlü bayanların giymiş olduğu kıyafetler günümüzde moda için oldukça önemli bir konuma ulaşmış bulunmaktadır.

Tesettür kombin pek çok bayan tarafından ilgi görmekte ve internet ortamında en çok aranan sözcüklerden biri olmuştur. Bu tarz kombinlerden söz edecek olursak öncelikle çalışan tesettürlü bayanlar için kullanışlı olacak bir kombinden bahsetmek gerek. Çalışan tesettürlü hanımlar için kumaş bir pantolon ve uzun bir tunik gayet rahat olacaktır. Pantolon eteğe nazaran daha rahat olduğu için çalışan bayanlar açısından daha kullanışlı olacaktır.

Kısa boylu olan tesettürlü hanımların ise yüksek belli etekler tercih etmesi gerek. Yüksek belli etekler bacak boyunu daha uzun gösterecektir. Üzerine de bir gömlek giyerek tamamlayabilirsiniz. Şık davetlere katılacak tesettürlü bayanlar için abiye modelleri de oldukça fazla. Giyilen abiye elbiseyi güzel bir şal ve şık bir ayakkabı ile kombinleyerek göz kamaştırıcı bir görüntüye ulaşabilirsiniz.

Günlük giyiminde şıklık arayan tesettürlü bayanlar için ise prenses etek modeli, düz kalem etek ya da kloş etekler hoş bir şıklık katacaktır. Etekleri her tür gömlek ile kombinleyebilmek mümkün. Tesettür kombin son zamanlar için oldukça önemli ve ilgi çeken bir konu olmuştur. Tesettür içinde olan elbise modelleri de şal ve eşarplar ile renklendirilerek oldukça tercih ediliyor.

Doğru parçaları bulup vücudunuzu iyi tanıyorsanız kombin yapmak oldukça kolaydır. Çok uygun fiyatlara oldukça güzel, göz kamaştıran kombinler yapmak bugünler de iyice kolaylaştırıldı. Spor şıklığını seviyorsanız Jean pantolonunuzun üzerine giyeceğiniz diz kapağına kadar uzanan bir tunik ve başınızı örttüğünüz şalınız ile oldukça şık görünebilirsiniz. İnternet üzerinden de resimli olarak kombinlere bakabilirsiniz. Kapalı bayanlar artık kıyafet açısından hiçbir sorun yaşamadığı gibi açık bayanların birçoğu da bu tarz kombinleri tercih etmekte.

 

Bir cevap yazın