Tesettürlü Kadınların Kayak Kıyafetleri Nasıl Olmalı ?

 

C.M.N - Kemerli Kuş Gözü Detay Tunik UKB1038 Siyah (1)Soğuk kış günleri için en güzel alternatif kar tatili yapmaktır. Ülkemizde pek çok ilde kayak yapabilmek için tatil merkezleri bulunmaktadır. Kışın en güzel geçmesini sağlayan bu eğlenceli kayak merkezlerinde kartopu oynamak, kaymak herkes için çok iyi gelmektedir. Kayak yapmak için tatile gidenlerin hava şartlarının soğuk olması sebebi ile çok sıkı giyinmesi gerekmektedir. Kayak için hazırlanan özel kıyafetler, şapkalar, botlar ve kar gözlükleri bulunmaktadır.

 

Artık gelişen tesettür giyim sektörü sayesinde de tesettür kadınlar içinde tesettüre uygun olan kayak kıyafetleri bulunmaktadır. Tesettür giyime en uygun kayak kıyafetleri ile kayak merkezinde tüm gözleri üzerinize çekecek bir kombin yapabilirsiniz. Yada sadelikten yana tercihinizi kullanarak kendi halinize rahat bir şekilde kayak yapabilirsiniz. Kar eğlencesini iyi değerlendirmek için yapılan kayaklarda tesettürlü kadınların giymesi gereken kıyafet kombin örnekleri aşağıda yer almaktadır.

 

– EN İYİ TESETTÜR KAYAK KIYAFETLERİ İLE PARLAYIN

 

Kayak tatili için en uygun mont türü şişme montlar olmaktadır. Kış mevsimini sıcacık geçirmek için çok faydalı olan şişme montları uzun olarak tercih etmeniz gerekmektedir. Karda düşüp kalkma durumlarının yaşanması nedeni ile mutlaka pantolonunuzun su geçirmeyen kumaştan olması gerekmektedir. Su geçirmeme özelliğine sahip olan bu pantolonların her rengi ve modeli bulunmaktadır. Alt tarafı fermuarlı olan bu su geçirmeyen pantolonları online satış mağazalarında kolaylıkla bulabilirsiniz.

 

– KAR BOTU OLMAZSA OLMAZ

 

Şişme montlar, pantolonlar tamam derken eksik olan kar botlarını da tamamlamanız gerekmektedir. Şişme modellerden yapılan kar botları kayak yaparken sizi çok daha şık göstermektedir. Yüksek tabana sahip olan kar botları sayesinde ayaklarınızın üşümemesini sağlayabilirsiniz. Ayrıca karda kaymayan kar botları tercih etmelisiniz. Kalite ve model olarak değişen kar botlarının fiyatları da biraz yüksek olmaktadır. Bütçenize en uygun modeli tercih edebilirsiniz.

 

– RENKLİ KAR KIYAFETLERİ İLE CANLANDIRIN

 

Genel olarak kar kıyafetlerini beyaz renkten yana tercih edenler daha çoktur. Oysaki kayak yaparken karların içinde cıvıl cıvıl görünmek, etrafa neşe saçmak hem size hem de diğer insanlara iyi gelecektir. Bu nedenle renkli montlar, renkli kar botları iyi bir alternatif olabilmektedir. Ayrıca şalınızı da renkli tercih edebilirsiniz.

 

Bir cevap yazın