Tesettürlü Kadınlar İçin Bayramlık Kombin Önerileri Nelerdir ?

 

Bayramın yaklaşmasına az bir zaman kala alışveriş yapmak çok mantıklı değildir. Hatta tüm alışverişi arife gününe bırakmak hem kalabalık olması hem de istediğiniz ürünleri bulamamanız açısından sıkıntı oluşturabilmektedir. Bu nedenle bayram için tercih edilecek olan tesettür elbise modelleri hakkında önceden araştırma yapmanız en doğru karar olacaktır. Üstelik internet üzerinden de alışveriş yapabilme imkanının bulunması sayesinde ev rahatlığında istediğiniz ürünü satın alabilirsiniz. Tüm bu işlemleri en güvenilir olarak yapmak için elbette Modaselvim sitesini tercih etmelisiniz. Tunik, pantolon, bluz, gömlek, etek, pardesü, kap, ferace, trençkot, kaban, şal, eşarp ve tesettür elbise modellerini rahatlıkla bulabileceğiniz Modaselvim’de yüzlerce güzel ürün nedeni ile kararsız kalabilirsiniz. Ama bayram için kendinize mükemmel kombinler de bulabilirsiniz. İşte size bayramda şık görünebilmeniz için kombin önerileri aşağıda yer almaktadır.

 

– SOFT RENKLER İLE CANLANIN

 

2017 sezonunda tercih edebileceğiniz trend renkler arasında soft renkler bulunmaktadır. Havaların sıcak olmasından dolayı soft renk kullanımı en doğru tercih olmaktadır. Tesettürlü kadınlara en çok yakışan krep kumaşından bir tesettür elbise satın alabilirsiniz. Ayrıca büyük taşlara sahip olan kolyeler ile de kombininizi hareketli ve canlı bir tarza sokabilirsiniz. Spor bir şıklık olsun istiyorsanız spor ayakkabı, klasik olsun diyorsanız da klasik bir topuklu ayakkabı tercih edebilirsiniz.

 

– TESETTÜR GİYİMDE HEM KLASİK HEM DE ŞIKLIK BİRARADA

 

Klasik giyim tarzından vazgeçmeyen bayanlar için özellikle de yaşları olgun olanlar için klasik tarz giyim doğru olmaktadır. Siyah rengin asaleti ile muhteşem bir kombin yapabilirsiniz. Özellikle tesettür elbise tercihinde bulunurken siyah olarak tercih edebilirsiniz. Ceket görünümüne sahip olan trenç tercih ederek de şıklığınızı bir tık daha arttırabilirsiniz. Az boncuklu kolye detayını da unutmamalısınız.

 

– BAYRAM İÇİN DE SPOR KOMBİNLER

 

Rahatlığında asla vazgeçmek istemeyenler bayramda da spor kombin yapabilirler. Tesettür bir spor elbise ve spor ayakkabı ile güzel bir kombin yapabilirsiniz. Sezonun trend renkleri arasında yer alan pembe sizin daha da çok tatlı görünmeniz konusunda başarılı olacaktır. Şalınızı çiçekli desenlerden oluşan model olarak kullanabilirsiniz. Bayramda beğenileri ve bakışları kazanarak kendinizi çok daha canlı hissedebilirsiniz.

https://www.modaselvim.com/

 

Bir cevap yazın