Tesettürlü Hanımlar İçin Dış Giyim Önerileri

Tesettürlü Hanımların kıyafet konusunda en çok dikkat ettikleri, alışverişini yaparken tüm tercihleri ince eleyip sık dokudukları bir giyim alanıdır dış giyim. Dış giyim tesettürlü hanımlar için ayrıca bir önem taşımaktadır. Çünkü içlerine ne giyerlerse giysinle dışına giydikleri bu kıyafetler onların şık, zarif bazen de spor olmalarını en çok etkileyen star parçalarından biridir. Bu yazıda tesettürlü hanımların tesettür dış giyim alanında tercih edebilecekleri modeller ve renk önerileri açıklanacaktır.

Tesettür Giyimde Dış Giyim Çeşitleri Nelerdir?

Tesettürlü hanımlar için birçok seçenek bulunsa da genelleme yapılacak olursa şu şekilde kategorize edilebilir. Kap, ferace, kaban, mont, trençkot, pardesü, panço, yağmurluk, yelek, ceket, kimono, şeklinde sıralayabiliriz.

 

https://www.modaselvim.com/dis-giyim

Şık Bir Tarz Oluşturmak İçin Hangi Dış Giyim Ürünleri Tercih Edilebilir?

Eğer şık bir yere davetliyseniz ve kıyafetinizi tamamlaması için şık bir ürün arıyorsanız siyah uzun bir kaban tercih edebilirsiniz. Çünkü siyah rengi her renkle uyumlu olmakla beraber size asil ve şık bir görüntü sağlayacaktır. Bunun dışında siyah rengi her zaman insanları olduğundan daha zayıf gösterdiği için dolabınızda mutlaka en az 1 tane dümdüz siyah bir kaban bulundurmalısınız. Bunun dışında tesettür dış giyim konusunda en çok tercih edilen ikinci renk toprak tonları, kahverengi tonlarıdır. Bu rengi her kıyafetinizle kombin edemeseniz de camel tonları toprak tonları da şık bir görüntü oluşturmanızı sağlar. Ton sür ton tekniğini uygulayarak şalınızı bir ton açık ya da bir ton koyu seçerek çok şık olabilirsiniz.

Şık Bir Tarz Oluşturmak İçin Hangi Dış Giyim Ürünleri Tercih Edilebilir?

Genel olarak spor tarzda giyinmeyi seviyorsanız dış giyim ürünü olarak mont, yağmurluk, trençkot gibi ürünler tercih edebilirsiniz. Krem rengi, koyu bordo tonları, pastel renkler ve daha bir çok renkte mont çeşitleri bulabilirsiniz. Bu montlardan bazılarının içi yünlüdür. Ayrıca kapüşonlu olmaları havanıza ayrı bir hava katar. Uzun şişme montlar son dönemde oldukça trend parçalardır. Bel kısmında kemer bulunan bu şişme montların içine uzun etek giyip altına da uzun çizmeler tercih ederseniz spor bir görüntü oluşturmuş olursunuz.

 

Bir cevap yazın