Tesettürlü Bayanların Spor Giyim Trendleri!

 

Hırkası Nakışlı 2'li Takım ZMN6512 SiyahTesettürde Tunik Trendi!

Bayan tesettür giyim modasında 2017 sezonuna hızlı giriş yapan yepyeni tunik çeşitlerinin koleksiyon zenginliği en trend tasarım modellerle, popüler kombinleri oluşturacak parçalar bayanların gözdesi olmaya devam etmektedir. Pantolon ve taytların üzerine tesettüre uygun tamamlayıcı giyim parçaları, modanın tesettürde yenilikçi tasarım felsefesiyle spor ve klasik tarzlarda dikkat çeken farklı modeller, 2017’nin trendlerine yakışır çeşitlerle tesettürlü bayanların kombine koleksiyonlarını zenginleştirmektedir. Renklerde olan çeşitlilik ise, yeni sezonun enerjisine uyan tonlarla sunulmaktadır. Görsel olarak sezon yenilikleri her tarzda şıklık yarışı getirecek tunik tasarımları ile yıldız parçalar arasında yer almaktadır.

 

Yeni trend tesettür giyim modelleri şık davetlerde yada günlük yaşamda spor rahatlığında ki asimetrik kesimli uzun tunik şeklinde ki bluzlar kombinlerin bütününde rahatlıkla giyilebilir olmasından dolayı kapalı bayanlar tarafından sıklıkla tercih parçalarından olmaktadır. Sezon ilerledikçe giyim modası da yeniliklerle karşımıza çıkmaya devam ediyor. Uzun ceketler de bu yıl moda parçalar arasına girdi. Spor yada klasik kombinlere göre uyarlanacak farklı tasarımlarda, her renkte tasarlanan ceket seçenekleri tüm tarzlara uygun olarak sezon modasına bomba gibi bir giriş yaptı. Tişörtlerin üzerine giyilen canlı tonlardan oluşan renk renk uzun ceketler pantolon giymeyi çok seven bayanlar için severek kullanılan üst giyim grupları arasında olmaktadır. Klasik kombinelerde tercih edildiğinde ise, kumaş pantolonlar ve eteklerle şık kombinler elde edilmektedir.

 

 Tesettüre Uygun Spor Tarzlar!

Yeni sezonda farklı parçalar bir araya getirilerek kombinler yapmak oldukça moda haline geldi. Renklerin birbiriyle harmanlanması, farklı modellerin, tasarımların kombine edilmesi tesettüre marjinal bir hava katarak, özel bir giyim tarzını oluşturmaktadır. Tesettürde yapılan şık kombinasyonlar, tarz başörtüleri ve dikkat çekici ayakkabılar ile yeni sezonda kapalı bayanları günlük giyimlerinde de öne taşımaktadır. Sezon trendleri arasına tesettüre uygun olarak özel tasarımlardan oluşan şık eşofman takımları da hızlı bir yaparak bayanların yoğun ilgisi ve beğenisini kazanmaktadır. Yeni sezon modası, geçmiş sezonlara göre değerlendirildiğinde, tesettürlü bayanların giyim tarzlarında rahatlık ve şık bir enerji oluşturmasından dolayı, spor giyim modası tesettürlü bayanlar arasında popüler tercihlerden olmaktadır.

 

Bir cevap yazın