Tesettürlü Bayanlar Günlük Şıklıklarını Nasıl Yaratılmalı ?

 

            Şıklık her bayan için önemli bir husustur. Özellikle artık moda sektörü çok çeşitli tasarımlar sunarken, günlük hayatta da şık olmayı sağlıyor. Tesettür modası bu konuda yapmış olduğu yenilikleri ve değişimleri sayesinde artık daha çok bayana hitap etmeyi de başardı. Güçlü tasarımlar, şık detaylar ve kullanışlı parçalar, bayanların aradıkları özelliklerdir.

 

GÜNLÜK KOMBİN MODELLERİNİN EN SEVİLEN PARÇASI

 

Bayanlar bilir, bazı parçalar var ki onlarsız kombin oluşturmak nerede ise imkansız. Bu parçalardan birisi tunik modelleridir. Tesettürlü bayanlar sıkça tunik modelleri ile kendi tarzını rahatlıkla oluşturabiliyor. Modellerde kullanılan bir birinden farklı detaylar, şık tamamlayıcı dokunuşlar ve asimetrik kesimler sayesinde tek bir parça ile bile çeşitli kombin modelleri oluşturulabilir.

 

Günlük tunik modellerinde abartıdan uzak, sade bir şıklık görmek mümkün. Yaka kısmında yer alan detaylar, işlemeler, düğmeler ve salaş kesimler günlük şıklık için idealdir. Ön tarafı kısa, arkası ise uzun olan tunik modelleri bu sezonda yine büyük bir ilgi görüyor. Günlük tunik modellerinde her türlü rengi kullanmak mümkün olacaktır. Yaz aylarında açık ve mat renkler daha çok tercih ediliyor.

 

TESETTÜRLÜ BAYANLARIN GÜNLÜK ŞIKLIKLARI

 

Tesettürlü bayanlar öncelikle gittikleri her yerde kendilerini rahat hissetmek ister. Özellikle bundan dolayı sunulan tunik seçenekleri onların en sevdiği parçadır. Gerek tarz olarak, gerek ise renk olarak tuniklerde seçenekler her zaman geniştir. Bebek mavisi bir tunik modeli ile beyaz pantolon günlük kombin için doğru bir seçim olacaktır. Pudra rengi tunik seçeneği ise siyah veya kot bir pantolon ile uyumlu olacak. Genelde bayanların kendilerine ait bir tarzları vardır. Kimisi günlük hayatta spor tarzı kullanmayı sever, kimisi ise her zaman klasik görünmek ister. Tarz ne olursa olsun, yeni sezon tunikler herkese hitap ediyor.

 

Yaz sezonunda özellikle ince kumaştan tasarlanan tunik modelleri tercih edilmelidir. Terletmeyen kumaşlar ideal olacaktır. Kış mevsiminde ise daha kalın ve daha koyu renkler tercih ediliyor. Gömlek yaka tunikler bayanlar tarafından çok sevildi ve sıkça da tercih ediliyor. Tuniklerin en büyük avantajı, rahat olması, seçeneklerin bol olması ve fiyatların da her bütçeye uygun olmasıdır.

 

Bir cevap yazın