Tesettürlü Bayanlar Abiye Seçerken Nelere Dikkat Etmelidir?

tesettür abiyeAbiye tercih etmek her bayan için zor olmaktadır. Birçok model ve renk arasından doğru modelin bulunması imkansız denilecek kadar zor görünür. Fakat, doğru abiye modelini tercih etmek için vücut tipinin bilinmesi yeterli olacaktır. Bütün giyim kuralları için aynı durum geçerlidir. Vücut tipinin biliniyor olması bütün sorunların çözülmesine ve her an şık bir görüntü için yeterli olacaktır. Tesettür abiye modelleri için de vücut tipine uygun olan modellerin tercih edilmesi gerekir.

 

Renk konusunda da göz ve ten rengi ile uyumlu olanların tercih edilmesi gerekmektedir. Bu durum dışında ise, kaliteli bir işçiliğe önem verilmelidir. Abiyeler giyildiğinde kesinlik ile potluk olmamalıdır. Kaliteli işçiliğin olduğu en sade abiye dahi fazlası ile şık görünmenize yardımcı olacaktır. Abiye modellerini alır iken, mutlaka eşarp ve bone de aynı yerden alınmalıdır. Kullanılacak olan renk tonlarının benzer değil birebir aynı olması gerekmektedir. Bu konulara dikkat edilmesi durumunda, doğru abiye modelini bulmak kolay ve zahmetsiz olacaktır.

 

Hazır Abiye Modellerinin Avantajları Nelerdir?

 

Özel yapım olan hiçbir giysi avantajlı değildir. Maddi açıdan değerlendirilmesi gerekir ise, çok daha pahalıdırlar. Aynı zamanda yakışma konusunda da her zaman bir belirsizlik söz konusudur. Başka birilerinin üzerinde ya da askıda güzel görünen modeller, kendiniz için uygun olmayabilir. Kullanılacağı günden çok kısa bir süre içinde hazır oldukları için farklı bir tercih için yeterli zamanda kalmayacaktır. Bu durumlar göz önünde bulundurulmalıdır ve hazır modeller arasında tercihlerin yapılması gerekmektedir.

 

Abiyeler İle Eşarp Kullanımı Nasıl Olmalıdır?

 

Tesettür abiye modelleri, fazlası ile gösterişli e dikkat çekici modellerdir. Bu neden ile eşarpların abartılı şekilde tercih edilmemesinde fayda vardır. Tesettür abiye modellerini tamamlayan parçalar, yapılan eşarp modelleridir. Bu neden ile abiye modeli sade değil ise, eşarpların bombeleri mümkün olduğunca aşağıda olmalıdır. Yapılan süslemeler ve parlaklıklarında az kullanılması gerekir. Bu durumu tamamlamak için makyaj konusunda da abartıdan uzak durmak gerekecektir. Abiye modeli sade ise, duvaklardan faydalanılabilir. Sade modeller ile kullanılacak duvaklar, farklı ve güzel bir görüntü oluşmasına yardımcı olacaktır. Abiyelerde denge sağlamak için bu şekilde olan konulara dikkat edilmesi gerekir.

 

Bir cevap yazın