TESETTÜRLE DAHA ŞIK DAHA ÖZGÜVENLİ

 

KENZA - ModaSelvim          Trendi yakalamak ve modayı takip etmek isteyen bayanlara özel tesettür giyim seçeneklerini bir araya getiren www.modaselvim.com adresi birbirinden şık ve işlevsel seçenekleri ile bayanlara özel konseptler sunuyor. Bu seçenekleri mercek altına aldığımızda öne çıkan seçenekleri şu şekilde mercek altına alabiliriz.

 

Özel madde başlıkları ile kullanıcıları aradığına yönlendiren www.modaselvim.com kullanıcı dostu başlıkları ile pratik kullanım sağlıyor. Tesettür giyim modasını takip etmenizi sağlayan yeni ürünler başlığı ile özel giyim seçeneklerini bir araya getiren site, Payetli kap, inci detaylı kap ve fermuarlı kap gibi seçeneklerle özel kap giyim seçeneklerini bir araya getiriyor. Bu seçenekler ve diğer giyim türleri ile bayanlara özel tesettür giyim seçeneklerini bir araya getiren özellikle sonbahar kış döneminde tercih edilecek dış giyim seçenekleri ile de zengin içerik sunuyor.

 

Bu seçenekler arasında öne çıkan pardösü, ferace, kap ve pelerin gibi başlıklar altında klasik ve modern seçenekleri arasından tercih yakabileceksiniz. Pardösü seçenekleri olarak genelde koyu tonlarda tasarımların ağırlıkta olduğu bu başlıkla daha çok ılıman havalarda tercih edilecek ferace seçeneği de bayanlar için özle seçenek oluşturuyor. Aynı aşlık içerisinde modern ve sıra dışı seçenekleri de barındıran Moda Selvim pelerin ve panço gibi işlevsel giyim seçenekleri de sunuyor. Bu noktada esas elbise konseptinizin üstüne tercih edilecek pelerin konseptinize uyumlu renkler ve tasarımlarla sahip olmalıdır. Bu noktada zengin içerik ve renk seçeneği suna web adresiniz siz cazip seçenekler sunuyor. Özel günlerde ve iş ortamlarında ada tercih edilecek olan panço giyim seçenekleri bayanlar için rahatlığın ve şıklığın tercihi olacak.

 

Başlıklar halinde bayanlara özle seçenekler sunan Moda Selvim, aksesuar tercihleri ile de bayanlara özel fırsatlar sunuyor. Bu noktada mürdüm, yeşil, zümrüt, mavi, bordo, kırmızı ve lacivert gibi göz alıcı renk seçenekleri ile özel eşarp seçimi yapabileceğiniz seçenekler sunan Moda Selvim, tesettür giyim konseptinin olmazsa olmazı eşarplarda da özel tercihler sunuyor. Aynı şekilde şal seçeneğini de cazip bir giyim seçeneğine çeviren web adresi benzer tonlardaki seçenekleri bayanların tercihin sunarak öze gibi giyim konsepti yapmayı sunuyor.

Bir cevap yazın