Tesettüre Uygun Modern Abiyeler

Bilindiği gibi; önemli günlerde, davetlerde, düğün ve nişan törenlerinde tercih edilecek kıyafetler de bu ortamlara uygun bir biçimde seçilmektedir. Özellikle tesettür giyimi tercih eden kadınların, eski zamanlarda seçebilecekleri alternatif kıyafet modelleri bulunmamaktaydı. Abiye modelleri şimdiki gibi tesettüre uygun değildi ve dekolteli üretilmekteydi.

Günümüzde çok çeşitli renk, desen ve modellerde tesettür kıyafetleri bulunduğu gibi, özel günler ve davetler için tasarlanmış tesettür abiye modelleri de çeşitlilik göstermektedir. Böylelikle artık günümüzde tesettür giyimi tercih eden kadınların seçebileceği ve kendi tarzlarını oluşturabilecekleri binlerce tesettür giyim modelleri bulunmaktadır. Özellikle özel davetlerde ne giyeceği konusunda tatlı telaş yaşayan tesettür giyimi tercih eden müşterilerimize yüzlerce tesettür abiye modellerimiz ile hizmet sunmaktayız.

Davet ve Organizasyonlara Uygun Abiye Seçimi

Çeşitli davetlere ve organizasyonlara uygun olarak kıyafet seçimi yapmak sadece tesettürlü kadınlar için değil herkes için önem arz eden bir konudur. Bu nedenle seçimi yapılacak kıyafet noktasında organizasyon ve davetlere uyumluluk göstermek gerekmektedir. Bu konuda kuşkusuz en büyük kararsızlığı yaşayan kadınlardır. Onların bu durumuna yönelik sunduğumuz modern kıyafet çeşitliliği sayesinde artık çok daha kolay kıyafet seçimlerini gerçekleştirmekteler.

Online mağazamız olan modaselvim.com sitesinde istenilen desende, renkte ve tarzda abiye modellerine ulaşabilir, dilerseniz her mevsim için ayrı ayrı dizayn edilmiş binlerce model arasından kendinize kombin yapabilirsiniz. Kadınların giyim tarzına hitap edebilmek için onları çok iyi tanımak gereklidir. Kadınlar seçtikleri bir kıyafeti başkasının üzerinde görünce bu durumdan olumsuz olarak etkilenmektedir. Çoğu erkek ise böyle bir durumda umursamaz davranmaktadır. Firmamız kadınların bu hassasiyetini bildiği için tek tip kıyafetlerden ziyade kadınların kendi kombinlerini oluşturabilmesine olanak sağlamaktadır.

Mağazamızda Bulunan Abiye Modelleri

Payetli Abiye Elbise Modeli

İpek Dantel Abiyeleri

Fırfırlı Abiye Elbise Modeli

Payetli Abiye Elbise Modeli

Elbise üzerine yerleştirilmiş payet tasarımlar göze çarpan şık modellerimizdendir. Tesettür abiyelerin üst bölümüne ve kollarına yerleştirilmiş bu payetler modern bir görünüm kazanmanızı sağlayacaktır.

İpek Dantel Abiyeleri

Robadan bir biçimde kat kat dantelli tasarlanan bu modelde etek uçlarında bulunan fırfır detaylar renkli bir görünüm sergilemektedir.

Fırfırlı Abiye Elbise Modeli

Etek uç kısımlarına yerleştirilmiş fırfırları sayesinde son dönemin gözde abiye modellerinden olan bu ürünün farklı renk ve desenleri sunulmaktadır.

 

Bir cevap yazın