Tesettüre Uygun Abiyeler Nasıl Seçilmelidir?

 

B.R.N - Beli ve Manşetleri Dantel Şifon Abiye BRB4216 Saks (1)Özel Günlere Uygun Abiye Seçimleri:

Abiyelerin ihtişamı tesettür giyimde büyüleyici tasarımların imzalarını taşımaya devam etmektedir. Abiyelerde kullanılan renklerin büyüleyici harmanlaması, tasarımcıların model sınırlarını aşan görkemli tasarımları tesettürde modanın sıra dışı hali ve koleksiyon zenginliğini ortaya çıkarmaktadır. Bayanlar özel günler için tesettür abiye seçimi yaparken katılacakları davetin mekanı ve konsepti çok önemlidir.

 

Davetli olarak katılacağınız özel bir günde abartıyı seviyorsanız, eğer bir düğün organizasyonuna katılacak iseniz seçeceğiniz modelde abartıyı tercih edebilirsiniz ancak organizasyon sahibinin çok da önüne geçmeyecek ölçülü bir seçim yapmanız gerekmektedir. Aşırı abartı olmadan, hem şık hem de gösterişli olmak istiyorsanız, bunun için balık etek modelli, işleme detaylarına sahip çift renkli abiye modellerini tercih edebilirsiniz. Abiyeler de iki renk modası özellikle saten elbiselerde çok hoş durmaktadır. Gold ve pudra rengin birleşiminden oluşan krep kumaş ya da saten abiyeler, kusursuz bir görünüm yaratmaktadır.

 

Düğün törenleri, nişan gibi özel organizasyonlara davet sahibi iseniz, bu kez hayalinizce dileğiniz kadar abartmakta özgürsünüz. Günümüzde tesettür abiye denildiğinde dikkat çeken, parıl parıl taşlarla bezenmiş, özel kesimlerle hareketlendirilmiş, full abartı tasarımlar tesettürlü bayanlar tarafından çok tercih edilmekte ve bu yönde koleksiyonlarda oldukça zengin olarak markalar tarafından sunulmaktadır. Danteller, taşlar, pullar, işlemeler, tüller, satenler, şifonlar, giyimde akla gelebilen her bir detay kullanılarak, günümüz tesettür tasarımcılarının başarılı çalışmalarıyla birer şahesere dönüşmektedir. Kendi nişan töreninizde, birinci derece akrabanızın ya da kardeşinizin düğününde davet sahibesi olarak özenli ve gösterişli seçimler yapmalısınız.

 

Tesettürde Sezonun Trend Abiyeleri:

 

Yeni sezonun abiye renk tercihleri özellikle, gold, pudra, su yeşili, mavi, mint, mürdüm, mor gibi fark yaratan tonlar öne çıkmaktadır. Modellerde ise, alt kısma doğru genişleyen balık etek modelleri çok revaçta. Bu modeller şık ve zarif dururken, özel günler içinde iyi bir seçim olacaktır. Etnik tasarımlar da gösterişi temsil ettiği için ve tesettürlü bayanlara çok yakıştığı için, modası geçmeyen tarzlar arasında yer almaktadır. Abiyeler de model zenginliği sezon akışı boyunca tesettür tasarımcılar tarafından sürekli yenilerek her zevke hitap edecek özel tasarımlarla tesettürlü bayanlarla buluşmaktadır.

 

Bir cevap yazın