Tesettürde Yeni Trendler

 

   Y.G.S - ModaSelvim         Tesettür giyim alanında yeni trendler yakalamanızı sağlayan moda selvim adresi internet üzerinden kullanıcılara özel fırsatlar sunuyor. Bu fırsatları mercek altına aldığımızda öne çıkan fırsatları şu şekilde değerlendirebiliriz. İlk olarak kap kaban pardösü ve ferace gibi tercihlerine çıktığını söyleyebiliriz. Bununla beraber aksesuar tercihleri olarak da eşarp şal gibi önemli detayları da görmekteyiz.

 

Web adresinde sunulan kolay kullanım tercihleriyle bayanlara özel tesettür giyim tercihleri sunuluyor. Bu amaçla hazırlanan madde başlıkları sayesinde ideal bir alışveriş tercihine kavuşuyorsunuz. İlk olarak yeni ürünler başlığı altında ele pardösü seçeneğinin türlerini şu şekilde belirtebiliriz. Zümrüt, gümüş, bordo, mavi, sarı, yeşil, kırmızı gibi birçok renk seçeneği olan pardösüler tasarımları ve modelleri ile de bayanlara birbirinden özel seçenekler sunuyor. Şık tercihler sunan www.modaselvim.com bayanlar için özel günlerde davetlerde düğünlerde giyebileceğiniz seçenekler de sunuyor. Bu başlığın yanında yer alan dış giyim türleri de birbirinden özel tercihler sunuyor.

 

Pardösü, ferace kap ve kaban gibi güzel tesettür giyim ürünlerini bir araya toplayan bu başlık birbirinden özel renkler ve tasarımlarla bayanlara seçenekler sunuyor. Kap tercihlerinde baktığımızda mürdüm, zümrüt ve mavi tonlarının ağırlıkta olduğunu görüyoruz. Kap tercihlerini fiyonk, kurdela ve deri detaylı ile zenginleştiren moda selvim aynı zamanda fermuarlı cepli ve kemerli gibi detaylarla da kap tercihlerini zenginleştiriyor. Bu tercihin yanında yer alan bir diğer tercihte ferace olarak öne çıkıyor özellikle ılıman havalarda tercih edilen ferace türleri moda selvim ile güzel bir seçenek haline geliyor. Bu seçeneği daha da değiştiren moda selvim deri detaylı omuz varaklı ve çeşitli tasarımlarla ferace tercihini özel bir seçenek haline getiriyor.

 

Kullanıcılarına alışveriş işlemini kolay hale getiren moda selvim birbirinden tesettür giyim seçeneği ile işlevsel bir alışveriş seçeneği sunuyor. Kapıda ödeme seçeneği yanında kredi kartı seçeneği de sunan moda selvim yurt dışı kargo seçeneği ile de yurtdışındaki bayanlara da alışveriş imkânı sağlıyor. Aynı zamanda 95 TL üzeri alışverişlere bedava kargo seçeneği sunarak da hesaplı alışverişin kapılarını açıyor. Kampanya seçeneğine başka türler de ekleyen Moda Selvim web adresindeki son indirim başlığı ile de kullanıcılara indirimli alışveriş seçeneği sunuyor.

Bir cevap yazın