Tesettürde Yeni Sezonun Moda Olan Giyim Tarzı!

 

Tesettür Giyimde Modern Tarzların Dönemi:

İlkbahar-Yaz sezonun açılmasıyla birlikte tesettür giyimde yepyeni trendler bayan giyimine sunulmaya başladı. Tesettürde bu yıl gözde olan giyim tarzları arasında tasarımlarıyla dikkat çeken ferace modelleri yer almaktadır. Özgün tarzlarıyla önde olmayı seven bayanların seçkin modellerle ve özel tasarım farkıyla sezonun yeni koleksiyonları tesettürde öncü giyim markası Moda Selvim ayrıcalığıyla zarafeti gözler önüne sermeye devam ediyor.

 

Tasarım olarak ferace modellerinde günümüzde şık ve özel davetlerde de giyilebilecek stillerde, benzersiz modellerle tamamen tesettürün zarif giyim tarzına odaklı olarak modern kesimler, renk ve detaylar uygulanmaktadır. Tesettür modasında modern tarzların öne çıkmasıyla birlikte, her kadının giyim zevki ve tercih ettikleri stillere uygun modelleri bulmak daha kolay olmaktadır. Bu modern geçişin etkisi, kombinlerde de oldukça şıklık oluşturmakta ve kombine parçalarda özgün stillerin harmanlanması tarzları oluşturmaktadır.

 

 Sezonun Şık Stilleri İle Farklı Tasarımlar:

 

Stil sahibi tesettürlü bayanların Modaselvim sitesinin ferace modellerini yoğun olarak tercih etmesinin baskın nedeni ise, çok farklı detayların tasarımlara uygulanması ve tarz olarak modern modellerin özel davetlerde de başlı başına iz bırakan şık modelleriyle, özel detaylarıyla tasarım öncülerinin koleksiyonlarına sahip olma şansı yakalanmaktadır. Renklerde ki zenginlik ise, yine modern tasarımlara yakışır şekilde beğeni toplamakta ve kombine edilecek parçaların renk uyumları çok rahat bir şekilde bir araya getirilebilmektedir.

 

 Özel Günlerde Feraceler İle Özgün Stiller:

 

Kalitenin ve modern tasarımların hayli göze çarptığı modellerin, ilham veren kombin fikirleriyle tesettürde giyim trendlerinin başında gelen ferace çeşitlerini, organizasyonlarda, düğün ve benzeri cemiyetlerde rahatlık ve şıklık artısıyla tercih edebilirsiniz. Tesettür abiyeleri özel günler için bazen kimi bayanlara maliyetli gelebilmektedir. Böyle durumlarda tercihlerinizde feracelerin şık ve gösterişli modellerini tercih ederek, daha ekonomik özel gün kombinleri oluşturabilirsiniz.

 

Etnik tasarımlardan, abiye şıklığında süslemelere, sade ve zarif modellerden, yazın rengârenk stillerine kadar yeni sezonda oldukça şaşırtıcı ve tüm zevklere hitap eden modeller tesettür giyimde büyük bir koleksiyon zenginliğini sunmaya devam ediyor. Elbise dolaplarınızda yenilerine yer açmaya şimdiden başlayın çünkü oldukça zengin tasarımlarla karşılaşacağınız bir sezon sizleri bekliyor!

 

 

 

Bir cevap yazın