Tesettürde Yeni Sezon

Günümüzde giyim sektörü hızla artış göstermekte ve yeni sezon için hazırlıklarına başlamış bulunmaktadır. Tesettür giyimde ise aynı hız devam etmektedir.

Yeni Sezon Tesettür Giyim

2020 sonbahar-kış kombinleri tesettür giyimde başlamış bulunmaktadır. Hem rahat hem şık kombinler hanımlar tarafından tercih edilmekte olup son derece ilgi görmektedir. Renklerin ve desenlerin hakim olduğu bu sezon oldukça heyecan verici duruyor. Sonbahar tasarımlarında doğadan ilham alınarak tasarlanan kıyafetler genelde turuncu, kahverengi ve bej tonlarında ağırlık gösteriyor. Her yaş grubunun tercih ettiği farklı seçenekler ile bu yıl da yeni sezon tesettür oldukça geniş yelpazeli olarak karşımıza çıkıyor.

Giyimde Tesettür

Hanımların ilgi odağı olan moda tesettürde de kendini her zaman göstermektedir. Gerek farklı modeller gerekse desen ve renkler ile bir çok rengi bulunan modaya uygun olan kıyafetlerin sayısı gün geçtikçe artmakla beraber kadınların tercih seçeneğini genişletmektedir.

Tesettür Giyimde Kombin

Her kadının kıyafetlerini ve yanında kullanacağı diğer aksesurarları kombinleme şekli farklıdır. Kimi renk uyumuna dikkat ederken kimi uyumsuz renkler kullanarak fark yaratmayı tercih eder. Çantasından ayakkabısına, gözlüğünden eşarbına kadınların kombin seçeneklerinde yine bu yıl moda olan bir çok kombin önerisi karşımıza çıkıyor. Renkler, desenler, farklı modeller ile.

Bu yılın trend kombinleri renk uyumu olarak görünüyor. Yani giydiğiniz kıyafeye uygun bir renk ayakkabı ve ona uygun olarak çanta, kolye, gözlük vb. aksesuarları kombinlemek olarak karşımıza çıkıyor. Desenlerin hakim olduğu bu sezonda özellikle çiçek desenlerini ve geometrik şekilleri oldukça sık görmekteyiz.

Tesettürde Rahatlık Ve Şıklık

Kadınlar güzel oldukları kadar rahat olmaya da özen gösterirler. Bunun için tesettür giyimde bu önemli bir durumdur. Şık ve rahat olmak her zaman kolay olmasa da kadınlar bunu günün her anında hissetmek isterler. Bunun için tasarlanmış günlük şık ve rahat tesettür kombinleri burada kadınların ilgi odağı olmaktadır. Şık bir feraceyle kombinlenmiş yine rahat ama gösterişli bir spor ayakkabı ile şık ve rahat olmak oldukça mümkün hale gelmiştir. Bunun haricinde hem şık ve rahat tasarlanan tesettür giyim de oldukça ilgi çekmektedir.

Bir cevap yazın