Tesettürde Son Trendler

 

tesettur-giyimBir zamanlar muhafazakâr kesim için tesettür giyimde çeşitlilik olmaması birçok tesettürlü kadının mağdur olmasına neden olmuştur. Şimdilerde ise tesettür giyim çok ciddi bir markalaşma ve kaliteli giyimle adından söz ettiren marka sayısı artmıştır. Tesettür giyimde birçok online alışveriş sitesi kurulmuş ve marka ürünler ciddi indirimlerle alınabilecek hale gelmiştir. Tesettür giyim ürünleri kap, pardösü, tunik, eşarp, şal, etek, ceket, pantolon, ferace, abiye şeklinde çeşitlenmiş ve online alışveriş sitelerinde bu kategorilere ayrılarak birçok sayıda ürün satışa sunulmaktadır.

 

           Tesettür Giyim Ürünleri ve Kombinleri: Tesettür giyimde etek ve ceketle kombinler yapılabileceğiniz gibi, kap ve pardösü veya ferace ile de rahat ve şık olmak mümkündür. Yapacağınız her kombin için başörtüsü olarak şal veya eşarp kullanabilirsiniz. Tesettür abiyeler için tek renk eşarplar ve şallar kullanılabilir. Ki abiye giyimde başörtüsünün tek renk seçilmesi hem sade hem şık bir kombin oluşturmanızı sağlayacaktır. Tesettür giyim ürünlerinin mankenler üzerinde sergilendiği online alışveriş mağazalarından www.modaselvim.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Çeşitlilik arttıkça seçim yapmak, karar vermek daha zor bir hale gelmiştir. Her yaşa ve bedene uygun tesettür ürünleri bulmak mümkündür. Tesettür giyimde 36 bedenden 48 bedene kadar beden bulunabileceğinden büyük bedenlerde de şık olmak mümkündür. Sade ve şık olmak için düz model ve renkler ya da rengârenk, desenli kıyafetler mevcuttur. Her tarza uygun modeller ve renkler. Tesettür giyim günümüz koşullarına göre şekillenmiştir. Yaz ve kış aylarına uygun kumaşlarla üretiliyor olması muhafazakâr kesim için çok büyük bir avantajdır.

 

Havaların ısınmasıyla beraber tesettür giyim için yeni trend tunikler olmuş olup, sıcaklardan bunalmak istemeyenlerin ilk tercihi olmalıdır. Davetlerde etek ceketli takımlarla oldukça güzel görünebilirsiniz. Eşarplarda çok sayıda marka vardır ve 0 ipek eşarplar, tivil eşarplar, ipek şallar ile kombinlerinizi tamamlayabilirsiniz. Eşarp ve şalların polyester ve pamuk olarak da üretilmesi ipek eşarp kullanmayan bayanlar tarafından tercih edilebilir.

 

Tesettür giyimde modayı Modaselvim.com adresinden takip edebilir ve birçok kategoride sunulan ürünlere kolaylıkla ulaşabilir, hızlı ve güvenilir alışveriş yapabilirsiniz. Tek yapmanız gereken online alışveriş için www.modaselvim.com adresine üye olmanız. İyi alışverişler.

 

Bir cevap yazın